in

Vader en zoon mishandeld door groep van twintig jongeren in Enschede

Een vader en zijn zoon zijn maandagavond mishandeld door een groep van ongeveer twintig jongeren in de omgeving van de Knalhutteweg in Enschede.

De twee werden belaagd nadat de vader zijn zoon kwam ophalen uit de buurt, omdat hij zich onveilig voelde. De politie onderzoekt de zaak.

De mishandeling gebeurde afgelopen maandag tussen 21.15 uur en 21.45 uur aan de Knalhutteweg, in de Enschedese wijk Stroinklanden.

Een jongen voelde zich onveilig nadat een groep jongeren hem lastig viel. Hij belde zijn vader, met de vraag of hij hem wilde komen ophalen. Dat wilde de vader, waarna hij ook richting de plek aan de Knalhutteweg ging.

Lees ook  Man (50) opgepakt voor mishandeling van drie tieners

Eenmaal ter plaatse heeft de vader van de belaagde jongen iets van de situatie gezegd tegen de groep jongeren, dat ze moesten ophouden zijn zoon lastig te vallen.

Nog voordat vader en zoon konden wegelopen, keerde de groep zich tegen het duo. De vader en zijn zoon zijn belaagd en mishandeld door de groep, die volgens politie bestond uit ongeveer twintig jongeren.

Lees ook  Man steekt buurman neer voor ogen dochtertje: 'Ga bij andere allochtonen wonen, zeiden ze’

Onduidelijk is of de twee gewond zijn geraakt en of er klappen zijn uitgedeeld. De politie spreekt van een openlijke geweldpleging.

Videobeelden
Er is nog niemand aangehouden naar aanleiding van de belaging. De politie is zodoende dan ook op zoek naar tips, videobeelden en meer informatie rondom de mishandeling. Getuigen worden opgeroepen zich te melden bij de politie Enschede.

Vrouw scheidt na een week van echtgenoot: ‘zijn geslachtsdeel is te groot’

Ben jij boven de 40? Dan zou je volgens onderzoek maar 3 dagen per week moeten werken