in ,

Vader bouwt 90 huizen voor arme gezinnen als huwelijksgeschenk voor dochter

Om hun huwelijk te vieren, organiseren veel mensen een mooie en grote ceremonie. Dit is niet goedkoop en vaak draagt familie een steentje bij.

De Indiase zakenman Manoj Munot was blij om zijn dochter Shreya te zien trouwen en had veel geld voor haar droomhuwelijk over. Uiteindelijk besloot hij echter om het merendeel van het geld voor een ander doel te gebruiken.

Manoj Munot bezit een van de grootste Indiase fortuinen en is een erkend financieel expert, bericht Indian Express.

Zoals te verwachten, had hij een groot bedrag gereserveerd voor het huwelijk van zijn dochter. Laatstgenoemde, Shreya, wilde echter geen overdreven luxe ceremonie hebben.

Lees ook  Hier haal je dit geniale Frikandel Speciaal Dekbedovertrek plus kussens!

Toch was ze behoorlijk verrast toen ze ontdekte dat haar vader besloten had om het merendeel van het geld, dat voor haar huwelijk was bestemd, te gebruiken om armen te helpen. Verrast, maar niet onaangenaam verrast, integendeel!

In plaats van een groot bedrag op één dag uit te geven, wilde haar vader 90 gezinnen uit sloppenwijken helpen.

Met het geld bouwde hij woningen met stromend water en elektriciteit, zodat deze mensen niet meer op straat hoefden te leven.

Op de dag van haar huwelijk werden Shreya en haar man verrast met de 90 huizen. Het was een van de huwelijksgeschenken.

Het echtpaar gaf de sleutels van hun nieuwe huis aan elk van de 90 families. Een prachtige daad van vrijgevigheid die deze vader met zijn dierbaren wilde delen.

Lees ook  Beelden: jongeren vallen Mark Rutte op de fiets lastig

In India, een land met 1,3 miljard inwoners, leven, afhankelijk van de gehanteerde norm tussen de 445 en 925 miljoen personen onder de armoedegrens, aldus de Volkskrant. Veel gezinnen leven op straat zonder stromend water of elektriciteit.

Het is een mooi geschenk die deze vader aan zijn dochter gaf. Anderen helpen, geeft een goed gevoel.

Helaas hebben weinigen van ons de mogelijkheid om 90 woningen aan armen te schenken, maar ook een klein gebaar kan iemands leven veranderen!

Een ‘verwaarloosde vacht’ wordt in verhuisdoos gepropt – de vondst is hartverscheurend

Verwaarloosd paard door harteloze eigenaar voor dood achtergelaten