in

Vader (68) verkracht zoontje 400 keer in 10 jaar

Volgens zijn zoon was hij gedurende tien jaar zeker vierhonderd keer ver kracht door zijn vader, maar de rechtbank vindt dat er te weinig bewijs is tegen Rotterdammer Arie den B. De 68-jarige ouder werd dinsdag vrijgesproken.

,,Dank u voor een correcte beslissing’’, reageerde de verdachte.

De zoon hoorde het besluit via een videoverbinding aan. ,,Dit was één van de mogelijke uitkomsten. Helaas’’, zei hij na de uitleg van de rechters.

Lees ook  Gewelddadige inbraak: Vrouw (90) wordt keel dichtgeknepen tot ze bewustzijn verliest, beroofd en aangerand door man

Die drukten hem op het hart dat het vonnis ‘niet wil zeggen dat hij heeft gelogen’. ,,Of dat de rechtbank u niet gelooft, maar het bewijs ontbreekt’’, klonken de woorden in zijn richting.

Logeerpartijtjes
De zoon deed in 2019 aangifte van s*ksueel mis bruik. Dat vond volgens het kind plaats van 1999 tot 2009, toen de tiener zijn biologische vader leerde kennen.

Lees ook  39-jarige man doodgestoken, spoedoperatie op straat mocht niet meer baten

Samen bezochten ze wedstrijden van Feyenoord en maakten ze uitjes naar Madurodam en motorevenementen. Tijdens logeerpartijtjes zou Den B. zich aan het kind hebben vergrepen.

De vader ontkende van meet af aan. Behalve de verklaring van de zoon, was er volgens de rechters verder geen ‘objectief bewijs’.

De moeder en een buurvrouw hadden belastend verklaard, maar hadden de verhalen destijds alleen maar van de zoon gehoord.

Jonge fietser (12) overlijdt nadat auto hem schept bij oversteken kruising in Tilburg

De Jonge wil vaart maken met invoeren vaccinatiebewijs