in

Twee dingen die opvallen aan aankomst van André Hazes op Schiphol: “Dit klopt niet..”

Er zijn enorm veel geruchten rondom de situatie van André Hazes en Sarah van Soelen. Rachel Hazes heeft de zanger deze week opgehaald uit Alicante, waarschijnlijk uit een kliniek waar hij van zijn verslaving af heeft willen komen. Of dit gelukt is kunnen we natuurlijk niet met zekerheid zeggen. Maar de beelden van de zanger op Schiphol gingen het hele land en internet over. De zanger was half bedekt met een mondkapje, zonnebril en capuchon door de uitgang vertrokken. hij zei nog: “Alsjeblieft effe niet, jongens..“.

Lees ook  Auto vliegt in brand na ongeval: 18-jarige jongen overleden

Begrijpelijk natuurlijk, hij heeft zijn rust nodig. Maar er zijn twee opvallende dingen te zien aan dit spektakel op het vliegveld nabij Amsterdam welke de laatste dagen vaak in verschillende media voorbij komen.

“André Hazes doet het erom..”
Een. André zou namelijk ook wel eens gebruik maken van de “achteruitgang” van Schiphol waar je met bewaking ongezien kan vertrekken. Nu doet hij dit niet waardoor veel kenners denken dat hij de aandacht weer wil opzoeken. Ook wordt er vaak afgevraagd hoe het kan dat al die fotografen en verslaggevers wisten van zijn aankomst op Schiphol. Het grootste gerucht is dat moederlief dit zou hebben doorgespeeld. Twee.

Lees ook  Getuige die uitgebreid over Taghi verklaarde, vermoord in Spanje

Ook is opvallend dat zijn moeder hem is komen halen zonder Sarah. Dit zou er op wijzen dat het dus echt over en uit kan zijn tussen de twee. Dit versterkt natuurlijk alleen maar het nieuws dat de zanger weer veiligheid zou opzoeken bij zijn ex, Monique Westenberg. Ook zou Sarah de welbekende ‘André-ketting’ niet meer dragen. Beelden van de aankomst hieronder te zien:

‘Vergeet’ jouw partner altijd wat je hebt verteld? Dit blijkt een goed teken te zijn

Ongeloof na crash van dronken man en 10-jarig jongetje: ‘Papa, het is jouw schuld’