in ,

Trouwfotograaf weigert aanbetaling terug te geven nadat bruid overlijdt

Justin Montney en Alexis Wyatt keken ernaar uit om hun leven samen te delen. De grote dag stond al gepland en het koppel had een huwelijksvideograaf uit Texas gecontracteerd.

Maar, helaas sloeg het noodlot toe. Alexis stierf verleden jaar in een auto-ongeluk. Ze werd slechts 22 jaar oud.

Justin verloor de liefde van zijn leven en had daarbovenop nog eens de moeilijke taak om alles wat met de bruiloft te maken had te annuleren.

Lees ook  Heb jij de hele dag trek in eten? Dan heb je last van leptine resistentie

Een paar weken na het verwoestende auto-ongeluk nam Justin contact op met de huwelijksvideograaf. Vooraf hadden ze een aanbetaling gedaan van 1800 dollar. Hij legde de tragische omstandigheden uit en vroeg of ze het bedrag terug konden geven.

Het bedrijf was duidelijk: nee. Het was bedrag was niet restitueerbaar, zoals gebruikelijk is, werd hem geïnformeerd.

Hoewel alle andere bedrijven die hij voor de bruiloft had ingehuurd begrip toonden voor de hartverscheurende situatie, stond deze huwelijksvideograaf er anders in.

Lees ook  Politie graaft lichaam echtgenote op in onderzoek naar verdachte dood supermarkteigenaar

Toen de rouwende bruidegom door bleef gaan om zijn geld terug te krijgen en naar de media ging, sloeg het bedrijf keihard terug. Er werd zelfs een website gecreëerd met zijn naam.

Zoals we in de onderstaande clip van Inside Edition kunnen zien, ging de huwelijksvideograaf zijn boekje heel ver te buiten!

Brandweerman die werd opgeroepen voor ongeval vindt zijn ‘prachtige’ dochter dood in autowrak

Oud-motorcoureur Boet van Dulmen (73) om het leven gekomen bij ongeval