in

Trailer Trash MC oprichter Michel Weiss doodgeschoten in Breda

De man die is doodgeschoten aan de Nieuwe Inslag in Breda is de uit Den Haag afkomstige Michel Weiss. Hij was de oprichter van motorclub Trailer Trash.

Wie de aangehouden verdachte is, is nog altijd onduidelijk. Het zou in ieder geval gaan om iemand uit zijn eigen gezin schrijft Boevennieuws.pro.

Schietpartij
Volgens bekenden van de betrokkenen uit de woonwagen community zou Michel Weiss gisteravond in razernij naar het woonwagenkamp in Breda zijn gegaan waar zijn ex-vrouw woont.

Wat de aanleiding daarvoor was is onbekend. Wel zou hij eerder die week slaande ruzie hebben gehad met zijn zoon. Iets wat volgens bronnen wel vaker voorkwam.

Michel Weiss zou erom bekend staan regelmatig geweld te gebruiken tegen zijn kinderen en zijn ex-vrouw. Ook zou hij de vrouw nog altijd lastig vallen.

Eerder meldden we dat zijn zoon zou zijn aangehouden voor de schietpartij. Dit werd door meerdere bekenden bevestigd.

Volgens hen zou hij gisteravond de tirannie van zijn vader zat zijn geweest. Bekenden zijn dan ook niet rouwig om zijn dood.

“Als zijn ex of zoon het heeft gedaan verdienen ze een lintje, en geen straf”, aldus een van hen. Ook anderen reageren dat Michel Weiss eindelijk zijn verdiende loon heeft gekregen.

Lees ook  Zien: Dit is de reden dat Marco Borsato al zijn concerten heeft geannuleerd

Vrijwel niemand heeft een goed woord over voor de doodgeschoten man. Ook in andere media stond dat de aangehouden verdachte een man was.

Ex-vrouw
Volgens familieleden klopt het echter niet dat de zoon is aangehouden. De persoon die werd aangehouden zou de ex-vrouw van Michel Weiss zijn.

Volgens hen zijn alle berichten over de mishandelingen helemaal niet waar. “Een lievere man als Michel kon je niet hebben, we schrokken ons dood want zo was hij helemaal niet.”

Volgens hen was Michel Weiss de sterkste van de hele zigeuner en woonwagen community en konden anderen dat niet hebben.

De verhalen over de mishandelingen zijn enkel praatjes van misgunners. De ex-vrouw zou Michel Weiss naar het woonwagenkamp hebben gelokt, vervolgens zou ze hem na het drinken van twee flessen wijn hebben doodgeschoten.

Naast de vrouw zou ook haar familie zichzelf hebben aangegeven bij de politie, omdat ze bang zouden zijn geweest op het woonwagenkamp te blijven. Aldus een familielid die zegt aanwezig te zijn geweest op het desbetreffende kamp.

Michel Weiss
Michel Weiss is zelf afkomstig uit Den Haag en is de oprichter van motorclub Trailer Trash. De club zit eerst nog onder de vlag van Satudarah.

In die tijd wordt hij aangehouden als een van de verdachten van de moord op Haagse Rinus, oftewel Rini van Setten.

Lees ook  Zien: Fajah Lourens showt hoe ze er nu zonder borstimplantaten uit ziet

Uiteindelijk is hij hier niet voor veroordeeld. Als leider van Trailer Trash is hij veelvuldig in beeld in de documentaire One Blood van Satudarah.

Op het einde van die documentaire is te zien dat Michel Weiss in bad standing uit de club is gegooid en dat Trailer Trash geen onderdeel meer is van Satudarah.

Hij gaat dan verder onder de naam Trailer Trash MaroDjipen MC. Ook daar ontstaat in 2016 een breuk tussen de leiders door een verschil van inzicht.

Michel Weiss start vervolgens met een deel van de Trailer Trash aanhang samen met Delano ‘Keylow’ R. motorclub Caloh Wagoh.

Sinds de vele aandacht in de media voor Caloh Wagoh en hun betrokkenheid bij meerdere liquidaties is het stil rondom Michel Weiss. Volgens een bron zou hij inmiddels behoorlijk zijn afgegleden.

Onderzoek
De politie wilde vanavond nog geen uitspraken doen over de identiteit van het slachtoffer en de aangehouden verdachte, enkel dat de twee bekenden van elkaar waren.

Op de plek waar de schietpartij plaats vond is uitgebreid onderzoek gedaan. Hiervoor werd de omgeving van het woonwagenkamp afgezet. Maandag zal de politie meer bekend maken.

19.000 positieve tests geregistreerd, ook weer meer mensen in ziekenhuis

Stiefvader verongelukte tiener: ‘Groot raadsel hoe ze aan auto zijn gekomen’