in

Toestand mishandelde pakketbezorger nog altijd ‘zorgwekkend’

De toestand van de bezorger die maandag in Hoogvliet is mishandeld tijdens zijn werk, is nog altijd ‘zorgwekkend’.

Dat laat de politie weten. PostNL noemt het ‘verschrikkelijk’ wat er met één van haar pakketbezorgers is gebeurd.

De 42-jarige bezorger uit Rotterdam was maandag in Hoogvliet aan het werk toen hij rond 14:00 uur ruzie kreeg met een 29-jarige man.

De twee zouden een conflict hebben over een pakketje. Tijdens die ruzie viel de pakketbezorger hard op de grond.

Zwaargewond
De bezorger raakte daarbij zo zwaar gewond, dat hij in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis werd gebracht. “Zijn situatie is nog altijd onverminderd zorgwekkend”, laat een woordvoerder gisteren weten.

Lees ook  Wetenschap: Mannen worden twee keer zo snel kaal als ze te veel werken

PostNL geeft in een reactie aan dat een mishandeling van een pakketbezorger zeer uitzonderlijk is. “We maken dit bijna nooit mee.”

Het bedrijf noemt het dan ook ‘verschrikkelijk’ wat er is gebeurd. “We leven uiteraard enorm mee met deze bezorger en zijn familie.”

‘Aardige en vriendelijke man’
Op sociale media is met ontsteltenis gereageerd op het incident. Sommige bewoners uit Hoogvliet geven aan de pakketbezorger te kennen, zo schrijven ze: “Het is een hele aardige man, zo zielig dit.”

Lees ook  Storm eist eerste dode in ons land, ook zeker drie zwaargewonden: zeventiger maakt door wind fatale val in het water

En een ander schrijft: “Zo triest, zo’n lieve jongen. Ik hoop dat hij het redt.” Aan RTL Nieuws laat een andere inwoner weten dat de bezorger ‘altijd aardig en vriendelijk is’.

Hoe dit heeft kunnen gebeuren, is dan ook de vraag. PostNL verwijst daarvoor naar de politie. Die laat desgevraagd weten nog onderzoek te doen naar het incident.

Man beschoten bij verkeersruzie op A17

Nederlandse watersysteem vol, het regenwater kan nergens meer heen