in ,

Sylvie Meis openhartig: ’Ik doe het maar 1 keer per week’

Sylvie Meis staat er om bekend zich s*xy te etaleren. Maar wie dacht dat dat alleen voor de schone schijn is, komt van een koude kermis thuis. De diva loopt er ook achter gesloten deuren verleidelijk bij.

Het meest s*xy vindt ze zichzelf in de ochtend. „Als ik opsta en mijn eerste kop koffie haal, nog niet ben opgemaakt en alleen een slaapjurkje, pyjamaatje of stringetje met kimono draag”, vertelt ze in Beau Monde. „Mijn man vindt me dan ook het meest s*xy.”

Sylvie vindt het niet alleen belangrijk zich verleidelijk te voelen, ook in haar relatie is een bepaalde spanning een must.

Lees ook  ‘Een man met een garnaaltje van 15cm komt er bij mij niet in’, zegt Linda

„Dat is iets wat je met z’n tweeën creëert, maar het zit ook in jezelf, want op het moment dat je je verleidelijk voelt, straal je dat ook naar die ander toe uit.

Natuurlijk helpen mooie nachtkleding en lingerie daarbij. Je zult mij nooit in een oude joggingbroek zien lopen; ik kan me ook niet herinneren dat ik dat ooit heb gedaan.”

Kinder Bueno
Hoewel volgens haar veel mensen denken dat ze nauwelijks iets eet om in vorm te blijven, geniet ze zeker op zijn tijd van wat lekkers. „Ik denk dat mensen een heel vertekend beeld hebben.

Lees ook  Verpleegster zorgde voor baby met zeldzame aandoening toen niemand hoop had - zie hem nu 17 jaar later

Ik eet veel meer dan iedereen denkt, ook gewoon Kinder Bueno’s. Ik gun mezelf elke week iets lekkers, of dat nu pasta, pizza of iets zoets is”, aldus Sylvie.

„Ik denk nooit: ik laat het nu even gaan. Natuurlijk heb ik tijdens de lockdown ook momenten gehad dat ik voor de televisie lag en dacht: goh, het zou lekker zijn als ik er nu niet rekening mee hoef te houden dat ik over drie dagen in lingerie sta. Maar het zit ook wel in mijn karakter om fit te willen blijven; ik voel me daar oprecht fijner bij.”

Vrouw valt flauw als kapper 30 cm haar afknipt zonder het eerst te vragen

Man (63) met geweld beroofd tijdens verkoop van horloge van 25.000 euro: “Slachtoffer nodigde kandidaat-koper thuis uit”