in ,

Superdunne Katja Schuurman: “Ik wil iemand voor één avondje, ff snel!”

Katja Schuurman is openhartig geweest in een telegraaf-interview over haar huidige en toekomstige liefdesleven.

Ook laat de brunette weten dat ze erg ongelukkig geweest is en daardoor veel is afgevallen. Daar is ze dan weer gelukkig over.

Katja: “Ik ben voor het eerst sinds héél lang écht lekker slank. En dat wil ik even helemaal laten zien.”

Telegraaf meneer: “Ben je veel gaan sporten de afgelopen tijd? Want we konden niet zoveel?” Katja: “Nee, ik had gewoon keihard liefdesverdriet. Nouja, liefdesverdriet, ik was gewoon ongelukkig.

En de goede bijkomstigheid van ongelukkig zijn is dat je er heel dun van wordt.” Telegraaf meneer: “En hoe gaat het dan met je?” Katja: “Nou, nu gaat het dus, zoals je kan zien, hartstikke goed.”

Lees ook  Jongetje helpt vader om voor te vroeg geboren tweelingboertjes te zorgen

Telegraaf meneer: “Ja, zit je weer helemaal goed in je vel? Want ik sprak je een maand geleden nog. Toen zei je ‘ja, ben net een paar dagen weer..’”

Toekomstige liefdesleven van Katja Schuurman!
Katja kwam destijds net uit haar verbroken relatie: “Ja, dat was net een paar dagen later en sindsdien gaat het eigenlijk gewoon goed.

Ik heb zin in de zomer en ben blij met mijn meiden. Ja ik voel me eigenlijk heel goed.” Telegraaf meneer: “En hoe gaat die zomer eruit zien? Sta je weer open voor de liefde?”

Lees ook  Slachtoffer confronteert kerk-bezoeker die hem had aan gerand toen hij 10 jaar oud was

Katja stellig maar openlijk: “Ik moet er echt niet aan denken. Nee. Nee, ja. Er mag wel iemand voor een avondje langskomen maar dan ook wel weer snel weg.

Ik moet er echt nog niet aan denken.” Telegraaf meneer voelt natuurlijk direct een juicy-item aankomen: “Wordt het een flirterige zomer?”

Katja, zoals we Katja kennen: “Ik weet het niet, heb geen plannen. Maar ik sta overal voor open!” Hier het hele interview met de slanke Katja:

Zien: Romee Strijd draagt geen skipak in de sneeuw, maar een pikant lingeriesetje

Zien: Peter Gillis’ vriendin Nicol Kremers uit de kleren voor spannende fotoshoot