in

‘Sugardaddy’ (53) drong bij meisje (15) aan op s*ks en gaf haar geld, zij kocht daarvan de pil

Een 53-jarige man uit Westervoort (Gelderland) die een kwetsbaar meisje geld gaf, zei dat hij haar ‘sugardaddy’ wilde zijn en meermalen s*ks met haar had, is vandaag veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar, waarvan een halfjaar voorwaardelijk.

De man leerde het meisje kennen via een chatsite. Hij deed het bij de politie voorkomen alsof zij hem verleid had.

Op de strafzitting twee weken geleden in Zutphen gaf hij uiteindelijk toe dat hij degene was die op s*ks aandrong.

S*ks in de auto
Ze spraken de eerste keer af bij een bos in Zwolle, waar hij haar meenam in zijn auto en s*ks met haar had. Hij zei dat hij haar ‘sugardaddy’ wilde zijn en gaf haar 50 euro.

Zij besteedde het geld aan de morning-afterpil. Hij beloofde verder nog 250 euro, maar dat wilde ze niet.

De tweede keer ging hij weer naar haar toe en gebruikte hij s*ksspeeltjes die hij had meegebracht. Op een gegeven moment kreeg ze onenigheid met haar moeder en liep ze weg van huis.

Lees ook  Man (58) doodgestoken op galerij bij woning

In plaats van contact op te nemen met haar moeder of instanties, bood hij haar onderdak bij zijn bedrijf. Als tegenprestatie wilde hij weer s*ks, hij vond dat hij het ‘verdiend’ had.

Gesloten jeugdinrichting
Het ging om een labiel meisje met persoonlijkheidsstoornissen. Ze wilde heel graag aandacht en ging mee in de s*ks die hij wilde. Na het voorval ging het bergafwaarts met haar en inmiddels zit ze in een gesloten jeugdinrichting.

Het meisje bleek later niet de enige die hij via de chat benaderd had. Er waren andere meisjes aan wie hij afbeeldingen van zijn geslacht had gestuurd, of filmpjes waarin hij zichzelf bevredigde.

Ook vroeg hij hen om seksueel getinte foto’s, waar hij zich vervolgens bij bevredigde.

‘Ik kreeg aandacht’
Hij bood ook deze meiden geld voor s*ks en drong aan op afspraakjes. Ook bij hen noemde hij zich hun ‘sugardaddy’ of ‘cyberoompje’. Hij zat psychisch in de knoop, jammerde de man op de strafzitting twee weken geleden.

Lees ook  Dertiger die moeder van vijf doodstak in voorlopige hechtenis

Het chatten gaf hem een goed gevoel. ,,Ik was niet mezelf.” Door de meiden voelde hij zich weer jong. ,,Ik kreeg aandacht.”

Smartengeld en behandeling
Het ging steeds om onzekere meisjes van 14, 15 en 16 jaar. Die kreeg hij makkelijker mee dan volwassen vrouwen, erkende hij.

Het kwam bij deze meiden uiteindelijk niet tot een s*ksafspraak en het gedrag valt hem juridisch daarom niet te verwijten.

Met het Openbaar Ministerie vindt de rechtbank bewezen dat hij s*ks had met een minderjarige, kinderp*rno in zijn bezit had en dat hij het meisje aan het gezag van haar moeder had onttrokken.

De rechter bepaalde dat hij het meisje 5000 euro smartengeld moet betalen en zich onder behandeling moet stellen.

Verstandelijk beperkte vrouw op straat gezet na s*ks met internetdate: ‘Hij zei: rot op uit mijn huis’

Twee vrouwen mishandeld door groep jongens