in

Student krijgt harde trappen op het hoofd na vechtpartij bij school

In de Spaarzaamheidsstraat in het Belgische Aalst is vrijdagavond na schooltijd een vechtpartij ontstaan waarbij enkele jongeren een student aanvallen en hem rake klappen geven.

Wat de aanleiding voor de vechtpartij was is niet duidelijk. De politie bevestigt dat er een onderzoek is gestart door het parket naar de omstandigheden.

De feiten gebeurden vrijdagavond rond 16.00 uur in het centrum van de stad. Een jongeman werd er aangevallen door twee andere jongens die hem op de grond krijgen en hem enkele rake schoppen bezorgen op zijn hoofd.

Lees ook  Anton, 8, pleegt zelfmoord na jarenlange mishandeling door ouders

Iemand met een gsm in de hand filmt de vechtpartij, maar het is niet duidelijk of hij bij de groep aanvallers hoort of hij niet durfde tussenkomen. Op de beelden is ook te zien dat twee personen tussenkomen om de vechtersbazen te kalmeren, maar dat lijkt niet goed te lukken. Wat de reden is van de vechtpartij en waarom de man zo hard wordt aangepakt, is niet duidelijk.

Lees ook  Man breekt jongeheer ’verticaal’ tijdens wilde s*kspartij

De student raakte bij de vechtpartij gewond en moest verzorgd worden, die zelfde dag nog ging hij bij de politie klacht indienen. De Aalsterse politie bevestigt de feiten en zegt dat er een onderzoek werd opgestart dat in handen is van het parket. Of de daders intussen al zijn opgepakt is niet duidelijk.

Man in kritieke toestand na zware mishandeling

Verwarde man uit Simpelveld gooit televisie van balkon