in

Sperma slikken, is dat nu echt gezond of niet? Het antwoord zal je verrassen

Lang niet elke vrouw (of man) is fan van het slikken van sperma na een fikse pijpbeurt. Onderzoek in heteroseksuele relaties wees al uit dat slechts 1 op 4 vrouwen regelmatig aan het pijpen gaan. We kunnen we er ook van uitgaan dat nog veel minder vrouwen ook daadwerkelijk sperma slikken. Maar je krijgt een volle lading in je mond, wat doe je dan het beste? Slikken of toch gewoon maar heel snel spugen?

Wat zit er eigenlijk in mannelijk zaad?
Zo moeten de sperma-slikkers zich al geen zorgen maken om wat ze in hun mond krijgen. Eén kwakje bestaat namelijk voor 90 procent uit water en de andere 10 procent bevat eiwitten, fructose, koolhydraten en mineralen zoals zink, calcium, kalium en magnesium.

De eiwitten zijn overigens licht verteerbaar dus sperma zal niet snel op je maag liggen. We spreken hier natuurlijk over een theelepeltje als je een lading binnenkrijgt dus je krijgt maar een kleine hoeveelheid vitaminen binnen, maar ongezond is het in ieder geval al zeker niet.

Lees ook  Vrouw vastgegrepen, meegenomen en bestolen in auto door drie onbekende mannen in Emmen

Welke gezondheidsvoordelen heb je dankzij sperma?
Volgens meerdere studies zouden de witte zaadcellen dan weer wel zeer gezond zijn. De stof estron die in mannelijk zaad zit zouden een anti-depressief effect hebben. Vrouwen (of mannen) die regelmatig slikken zouden opgewekter zijn en het bevordert bovendien ook hun slaap. Oude onderzoeken vertelden zelfs dat sperma slikken je langer jong houdt en preventief kan werken tegen ouderdomsziektes zoals Alzheimer.

Dat is echter nog niet alles, er zijn nog veel meer voordelen. Vrouwen die nu en dan doorslikken zouden ook minder risico lopen op zwangerschapsziektes. De eiwitten die ze namelijk binnenkrijgen via het zaad van de man zouden embryo’s beschermen en toleranter maken tegen ziektes. Het zou zelfs zo ver gaan dat een lepeltje sperma kan helpen tegen ochtendmisselijkheid bij zwangere vrouwen. We spreken hier natuurlijk over kleine hulp, mannelijk zaad is natuurlijk ook geen wondermiddel.

Lees ook  Jitske, dochter van Peter Van de Veire, zoekt grenzen van Instagram weer op met topless foto

Je bent wat je eet
Indien je openstaat om te slikken zijn er dan ook veel meer voordelen dan nadelen. De vraag is natuurlijk wat je van de smaak vindt. Nochtans wordt deze heel hard bepaald door wat de man eet. Zo zijn zaken zoals alcohol en veel vlees niet ideaal als je geen bittere smaak wil. Voeding zoals peterselie, ananas, groenten, citrusfruit, koolhydraten en water zorgen dan weer voor een veel aangenamere smaak.

Barbie (Samantha de Jong) laat bikini figuurtje zien in spannende foto van achterwerk!

BIZAR. Kat die door een zeldzame ziekte eruit ziet als een bodybuilder gaat viraal (foto)