in ,

Spectaculaire redding: agent bevrijdt hond uit brandende auto

Een politieagent uit Colorado doet harten van dierenliefhebbers smelten, nadat hij een hond uit een brandende auto redde.

De dramatische redding vond vorige maand plaats, maar ging viraal nadat de beelden op Facebook werden gedeeld. Vanuit de hele wereld krijgt de agent lof toegezwaaid.

“Mijn gedachte op dat moment was ‘hij komt eruit, ongeacht wat er verder gebeurt”, legde hulpsheriff Michael Gregorek uit, aldus Storyful.

Het eerste wat Gregorek zag, was een man die iets naar de achterkant van de auto gooide. Aanvankelijk vreesde de agent dat het iemand was die “Molotovcocktails” gooide, maar hij begreep alles toen de man schreeuwde: “Mijn hond zit in de auto.”

Lees ook  Iris gebruikt geen tampon of maandverband: 'Ik giet het bloed ook bij de planten'

De agent slaat met zijn wapenstok de ruiten van de rokende auto in en weet de noodlijdende hond, Hank, in veiligheid te brengen!

Ondanks het gevaar van de rook en het vuur, was er op dat moment “niets belangrijker dan Hank uit de auto te krijgen”, concludeerde Gregorek.

Gelukkig was de viervoeter ongedeerd en na een tijdje wilde hij alweer in de tuin spelen. Gregorek zei: “Als het een baby, mens, hond of kat was, zou ik hetzelfde hebben gedaan. Een leven is een leven en zo ga je met die situatie om.”

Lees ook  Peter R. de Vries zei op dodenlijst Taghi te staan

Een geweldige actie van deze agent!

RIVM meldt 394.759 besmettingen op één dag dankzij administratieve inhaalslag

PvdA-Kamerlid Van Dijk stapt op na beschuldiging ongepast gedrag