in ,

Smerig of briljant: Gast creëert recept voor Frikandel Speciaal Kwarktaart!

Sommige dingen in het leven moet je eigenlijk gewoon niet met elkaar mixen. Hoewel gerechten op zichzelf heel lekker kunnen zijn, kan een combinatie toch wel dodelijk smerig zijn.

Denk bijvoorbeeld aan de volgende combinaties: Vla met smeerworst, Pasta met appelmoes of Frikandel met ketchup en mayo in plaats van curry en mayo.

Maar het kan allemaal nóg gekker, blijkt. Op de Facebook pagina ‘Frikandel Speciaal Geeks’ zitten flink wat del-fanaten die hun delletjes aan elkaar tentoonstellen.

Lees ook  Het ‘kleinemannensyndroom’ is bewezen: kleine mannen zijn agressiever

Klinkt fout maar hou je smerige gedachtes maar even voor je. Zo nu en dan is er een ‘Geek’ die een ander gerecht weet te creëren met zijn dellen, zoals de Frikandel Speciaal Kwarktaart!

Het recept voor een Frikandel Speciaal Kwarktaart
De gedachte alleen al doet ons kokhalzen, maar misschien hebben we het wel helemaal mis. Hij deelt in ieder geval zijn recept:

Lees ook  Nederlandse skileraar (26) slaat in Oostenrijk twee mannen ziekenhuis in

“Eindelijk heb ik een heerlijk frikandel speciaal toetje gemaakt! Een heuse frikandel speciaal kwarktaart!

Eerst 4 frikandellen in de frituur gegooid, daarna in de keukenmachine samen met 1 ui en saus goed fijngemaald. Uiteindelijk bij het kwark mengsel gegooid en toen in de koelkast..

Het was eventjes wachten en het water liep me in mijn mond, maar dan heb je ook wat! Een echte aanrader voor iedereen met een vlezige vette trek!”

Met deze Frikandellen-Kruiden laat je álles naar Frikandel smaken!

Peter werd meer dan vijfhonderd keer mis bruikt door familievriend: ‘Hij is zelfs op mijn bruiloft geweest’