in ,

Seksvideo aan altaar in kerk van het Limburgse Bree met roodharige vrouw gaat viraal

Momenteel wordt er op sociale media en WhatsApp lustig een filmpje gedeeld van een hitsig koppeltje die helemaal losgaan in de kerk van het Limburgse Bree.

Bij de kerkgemeenschap zijn ze woedend en de politie heeft ook al een proces-verbaal opgesteld voor p*rnografie op een openbare plaats en voor de verspreiding van de beelden.

Lees ook  Vrouw die ogen zwart liet tatoeëren blind omdat naalden iets te diep gaan

Ernest Essers, voorzitter van de kerkfabriek Sint-Michiel, vindt het een regelrechte schande, vertelde hij aan het Nieuwsblad:

“Dit overschrijdt alle grenzen van fatsoen, respect en redelijkheid. Dit kan dus niet. Dit is openbare zedenschennis. We gaan een klacht indienen bij de politie.

Door het verlengde Allerheiligenweekend gebeurt dit woensdag. We willen dit discreet afhandelen, maar we willen natuurlijk dat er gevolg aan wordt gegeven. Dit overvalt ons.”

Lees ook  Wetenschappers: om halfjaar boosteren niet genoeg om coronavirus te verslaan

De gecensureerde beelden kan je hieronder bekeken en werden door TV Limburg online gezet. Er is een roodharige vrouw te zien die blijkbaar volop aan het genieten is van een stevige beurt terwijl ze tegen het altaar leunt.

Deze problemen kom je wel eens tegen tijdens d*ggy style – zo los je ze op

Scheten van vrouwen blijken 3 keer zoveel te stinken als die van mannen