in ,

‘Seksspeeltje’ zat vast in kont van dame en ze toont wat er dan op Spoed gebeurt (video)

Het YouTube-kanaal TLC toont vaak heel opvallende verhalen. Eén van hun nieuwste filmpjes gaat over een dame die tijdens het spelen met zichzelf erin slaagde om een vibrator in haar achterwerk te duwen die er vervolgens op geen enkele manier meer uit te krijgen was.

Haar enige optie was om onmiddellijk naar het ziekenhuis te gaan en de Spoed-afdeling binnen te wandelen.

Dame heeft vibrator in haar achterwerk vastzitten
De dame uit onderstaande video vond het wel volledig ok om haar ‘gênante’ probleem te laten filmen en zelfs haar gezicht mocht in beeld komen.

Lees ook  Vrouw vraagt relatieadvies: Mijn vriend eet mijn poep

Dokter van dienst was George Crawford die het blijkbaar wel vaker meemaakt dat mensen iets in hun kont stoppen en dan zijn hulp nodig hebben.

Zo vertelt hij in het filmpje dat hij al heel vaak dildo’s er heeft moeten uithalen, maar ook compleet andere zaken zoals een champagnefles, shampoo flessen, een bierflesje en zelfs een crack pijp.

Lees ook  Vrouw geeft haar eigen jas aan hond zodat hij warm blijft terwijl hij buiten wacht

Het is voor dokters dus geen uitzonderlijk probleem. Zij raden bij anaal plezier altijd aan om speeltjes zoals deze met een voet te gebruiken om zulke ongelukken te vermijden.

Voor de geïnteresseerden, dokter Crawford legt ook in detail uit wat hij doet als er dus toch zo’n stuk plastiek vastzit in je rectum:

De Nederlandse Romy, rising star in de natuurfilms, showt haar belangrijkste troeven

Vrouw wast slechts één keer per week haar pruim. “Als mijn man dat erg vindt moet hij de staatsveiligheid maar bellen!”