in

Schokkend: ‘Alexander Pechtold zit vast wegens beschuldiging verkrachting’

D66 staat er niet goed op. Nadat eerder Frans van Drimmelen via een blog werd beschuldigd van seksueel wangedrag, is het nu de beurt aan Alexander Pechtold. Via een anonieme blog wordt de oud-fractievoorzitter van D66 door de schrijver ervan beschuldigd haar acht jaar geleden te hebben verkracht.

Het bestaan van het blog kwam aan het licht nadat EenVandaag-verslaggever Joost Vullings het opmerkte op NPO Radio 1, zo is te zien in onderstaand videofragment. Ook NieuwNieuws maakt inmiddels melding van de beschuldiging op haar website.

Meerdere vrouwen ‘in bed gelokt’
De aantijgingen in het blog jegens Pechtold zijn zeer ernstig. ‘’Ik weet dat meerdere vrouwen het bed in zijn gelokt door de heer Pechtold. Ze geloofden wellicht dat een seksuele relatie hen meer perspectief op een carrière zou bieden”, zo tekent de anonieme auteur op. ‘’Zo werd mij dit door hem toegezegd. Dat hij wel een goed woordje voor mij kan doen en ik op een verkiesbare plek zou komen.’’

Lees ook  Vrouw steekt vriend in schouder nadat hij ál haar frietjes op heeft gegeten!

De schrijver geeft aan een melding bij het partijbestuur te hebben gemaakt, dat de kwestie ‘’negeerde’’ en ‘’nog steeds negeert.’’ Ook heeft het slachtoffer naar eigen zeggen aangifte gedaan tegen Pechtold. “Als ik aangeef dat ik de afgelopen jaren EMDR heb gevolgd (een therapie tegen traumatische ervaringen) om dit trauma te verwerken, wordt dit door de politie als ‘helaas’ weggeschoven. EMDR schijnt het geheugen namelijk ook aan te tasten.”

Lees ook  Onderzoek wijst uit: vrouwen vinden mannen met hond 24% aantrekkelijker

De schrijver van het blog noemt de cultuur binnen de partij “vrouwonvriendelijk” en roept partijgenoten op ertegen in verzet te komen. “Daarom wil ik een oproep doen aan alle vrouwen die zich in mij herkennen.

Seks in de cel: pijpende juristen en toiletseks met een cipier

Missie gelukt? Alicia gaf meer dan 100.000 euro uit om te lijken op een ‘levensechte sekspop’ (foto’s)