in

‘Sarah van Soelen terug naar verslavingskliniek’

Eerder lieten wij als eerst weten dat Sarah van Soelen een groot interview had gedaan met de Beau Monde. Volgens de journalist zou dit haar laatste interview worden.

Uiteindelijk bleek het een nietszeggend interview te zijn waarin Sarah beweerde dat zij en Andre Hazes een pauze hebben ingelast, omdat Andre nogal veel te verwerken heeft.

Dit kon twee dingen betekenen of Sarah heeft echt een enorm bord voor haar kop en begrijpt niet dat Andre haar niet meer moet. Of Andre Hazes speelt een spelletje met haar en probeert haar aan het lijntje te houden voor als het toch niet lukt tussen hem en Monique.

Lees ook  Man zet isolatieschuim in geslachtsdeel en kan niet meer urineren, mogelijk permanent verminkt

Wat het ook mag zijn dat het niet helemaal lekker gaat met Sarah moge duidelijk zijn. Nu beweert Yvonne Coldeweijer ook dat Sarah een natraject volgt in de afkickkliniek van Najib Amhali in Abcoude.

Sarah kent de vrouw van Najib overigens goed want die is kapster en Sarah en ook Rachel Hazes gaan daar vaak naar toe. Dus het zou heel goed kunnen dat de vrouw van Najib haar heeft geadviseerd om een behandeling te gaan volgens in de kliniek van haar man.

Lees ook  “Alle mannen willen met mij naar bed tot ze horen hoe oud ik ben” (video)

Zo kun je echt niet zijn: Laveloze gast krijgt een ‘golden shower’

Zien: Dit is de reden dat Marco Borsato al zijn concerten heeft geannuleerd