in

‘Sarah van Soelen is klaar met Andre Hazes’

Dat Andre Hazes het Sarah niet makkelijk maakt in de relatie moge duidelijk zijn. Gisteren was hij nog aan het flirten met de medewerksters van zijn eigen kledingwinkel in outletcentrum Bataviastad in Lelystad.

En een aantal weken eerder waren Andre en Sarah op vakantie in Ibiza en daar verbleven ze in exact hetzelfde hotel als waar Andre zijn minnares Nikkie Plessen op dat moment verbleef.

Sarah plaatste vandaag onderstaande foto op haar Instagram account met een nogal opvallende boodschap in het Engels. Als je het vertaald schrijft ze letterlijk het volgende:

Lees ook  Deze 5 standjes voor onder de douche moet jij echt uitproberen

“Ga altijd voor de keuze die jou het bangst maakt, Dat is namelijk de keuze die je zal helpen groeien.”

Doelt ze met deze uitspraak op de relatie die ze met Andre is aangegaan? Beangstigde haar dat omdat ze wist dat Andre ook verslaafd was en al verschillende keren was vreemdgegaan?

Lees ook  Zwangere moeder redt 3 meisjes van verdrinking, “Ik laat je niet doodgaan”

En dat ze nu van onbekende Nederlander naar een bn’er is gegaan en haar volgers op Instagram enorm gegroeid zijn door de relatie die ze met Andre is aangegaan?

Ze wilde altijd bekend worden en dat is haar zeker gelukt. In principe heeft ze Andre nu niet meer nodig en ze hoeft zijn gedrag dan ook niet meer te accepteren.

De vijf hardste nederlagen in de carrière van Badr Hari

Dit zijn de coronamaatregelen die vanaf 20 september zullen gaan gelden