in ,

Sarah van Soelen doet boekje open over drankgebruik André Hazes

Sarah zelf was verslaafd aan drank en drugs. Sarah van Soelen, de nieuwe vriendin van André Hazes, heeft een heftige periode achter de rug.

Onlangs vertelde ze in een openhartig interview met Story dat ze eind 2019 verslaafd was aan drank en drugs, waarna ze een lange periode in een afkickkliniek heeft gezeten.

Inmiddels is ze helemaal nuchter. Vriend André houdt daarentegen nog wel van een glaasje zo nu en dan, zo vertelt Sarah aan de Instagrampagina Roddelloog.

Geen heftige drinker
“Dré is geen heftige drinker en drinkt af en toe een biertje of een wijntje”, vertelt Sarah aan René Watzema en Fawry, die de Instagrampagina beheren.

Lees ook  Politie rukt uit op A6 voor 'ontvoerd' meisje dat geen zin heeft in winkelen

“Ik laat hem daar ook in, want mijn probleem is niet dat van hem.” Dat André zo nu en dan een alcoholische versnapering neemt, zit haar dan ook niet dwars.

“Ik ben een heel sterke meid, haha. Dus geen paniek, ik ga niet door Dré aan de drank of drugs, dat hoofdstuk is afgesloten.”

Steun van André
Aan de andere kant krijgt Sarah de onvoorwaardelijke steun van André, zo gaat ze verder. “Om te benadrukken:

Lees ook  Weer een lange winter in lockdown? OMT houdt rekening met het ergste: ‘Je wil rust in de tent’

Dré zou er alles aan doen dat ik ook niet meer ga drinken of gebruiken. Wil het graag ook hierbij laten”, aldus de influencer.

Cocaïne en alcohol
Afgelopen week deed Sarah uitgebreid haar verhaal in Story. Zo vertelde ze dat ze vroeger verslaafd was aan cocaïne en alcohol.

Uiteindelijk werd ze opgenomen in een afkickkliniek, waar ze anderhalf jaar heeft doorgebracht.

“Als je verslaafd bent, ga je alles stiekem doen. Dus dan ga je ook stiekem tegen je ouders doen”, vertelde ze onder andere aan het blad.

Geraldine Kemper helemaal uit de kleren voor een frisse duik

Man rukt zich suf op bankje, politie zoekt getuige