in ,

Rijk worden met chips eten, het kan echt

Chips is lekker, maar helaas niet zo gezond. Kim uit Nuenen heeft ontdekt dat het ook zijn voordelen kan hebben. Zij vond een bijzonder chipje, waarvan niet zijzelf maar haar portemonnee een stuk dikker werd.

Een maand geleden trok Kim een zak paprika chips open. In eerste instantie leek het een zak als alle andere, maar toen Kim een van de chipjes wat beter bekeek, zag ze de vorm van een cavia.

Lees ook  Babydochtertje moet erg huilen, maar met deze simpele truc kalmeert papa haar binnen 5 seconden

Een spits snuitje, korte pootjes en een dik achterwerk. Alles zat erop en eraan. Kim besloot het chipje niet op te eten, maar het in plaats daarvan te koop te zetten op Marktplaats.

Grappenmakers
Meerdere mensen deden een bod en natuurlijk zaten daar de nodige grappenmakers tussen. Het meest extreme bod was 10 miljoen euro.

Lees ook  Nederlanders in top 3 grootste zuipschuiten ter wereld

Kim koos ervoor om deze ‘biedingen’ te laten gaan. Uiteindelijk heeft ze wel een geschikte koper gevonden en heeft het chipje 420,69 euro opgeleverd, zo schrijft ze op Marktplaats. Nog steeds een hele mooie prijs voor één chipje.

Mooie investering
Van deze opbrengst kan Kim honderden zakken chips kopen. Dat kan best een goede investering zijn, want misschien vindt ze nog wel meer chipdiertjes.

Ziekenhuizen snijden nu ook in kankerbehandelingen: ‘Kritische fase’

Honderden tieners elke week met partybussen naar Duitse disco’s: “Doe het nu even niet”