in

Rico Verhoeven reageert op overspel geruchten

Rico Verhoeven heeft duidelijkheid gegeven over de geruchten die over hem rondgingen dat hij zou zijn vreemdgegaan.

Eerder ‘onthulde’ Ex On The Beach-ster Esmee Ipema dat hij haar en haar tweelingzus uitnodigde voor een trio, terwijl hij nog een relatie had met Jacky Duchenne…

Er is veel te doen rondom het liefdesleven van de kickbokser. Zo gaan er verschillende geruchten dat Rico er tijdens zijn relatie met de moeder van zijn kinderen vandoor wilde gaan met presentatrice Gaby Blaaser. Ook zou Rico inmiddels een nieuwe vriendin hebben.

Tweeling-tr*o
Een opmerkelijk gerucht werd afgelopen weekend de wereld in geholpen door oud Ex On The Beach-deelneemster Esmee.

De tweeling, die bekend staat om hun losbandige omgang met s*ks en alcohol én hun korte lontje, speelden de hoofdrol in het meest spraakmakende seizoen van het programma.

Lees ook  Zoon van Marco Borsato doet iets afschuwelijks

Esmee plaatste zondag een opmerkelijk verhaal op haar Instagram over de kickbokser. ,,Ik mag Rico Verhoeven niet.

Deze man kwam dus langs Subway (De oude werkplek van Esmee, red.) en gaf zijn Snapchat aan ons”, schreef ze op Instagram.

In het inmiddels verwijderde bericht schreef de realityster: ,,Hij wilde namelijk graag een tr*o met een tweeling en had het hele plan over een hotel al uitgelegd aan ons.

Hij vertelde de naam van het hotel en zei dat hij op de parkeerplaats zou wachten. Wij moesten daar geld van hem aan nemen om alvast in te checken en hij zou dan via de zijkant naar binnen komen.”

Lees ook  Man hangt halve rit schreeuwend uit dakluik van arrestantenbus: 'Hij kan moeilijk met emoties omgaan'

Esmee zou op zoek zijn naar oud bewijs en beweert dat dit plaatsvond toen Rico nog ‘gelukkig’ getrouwd was. ,,Ik heb dit nooit verteld, omdat hij toen nog in een relatie zat met Jacky Duchenne.”

Reactie
Bij nieuwsextra reageerde Rico op de ‘onthulling’ van de ‘Terror Twin’. Hij ontkent het verhaal. ,,Ik heb geen idee wie dat zijn. Het verhaal is ook totaal niet waar.”

De kickbokser zou de constante geruchten over zijn liefdesperikelen helemaal zat zijn.,,Ik word ook echt moe om elke keer op roddels te moeten reageren”, vervolgt Rico.

,,Ik weet ook niet wat ik ermee aan moet elke keer. Daar is geen handboek voor. Ik negeer het gewoon. Vermoeiend!”

Dierentuinen in diepe crisis: desnoods dieren laten inslapen

Wat gebeurt er wanneer je gedurende 10 dagen niets eet en alleen maar water drinkt?