in ,

Reusachtige poes is zo groot dat men denkt dat hij een hond is – en hij is nog niet klaar met groeien

Het internet staat vol met unieke huisdieren, maar één kat doet mensen echt omvervallen. De poes is namelijk zo groot dat mensen denken dat hij een hond is. En het beest blijft nog steeds verder groeien!

Die kat is een Maine Coon en heet Kefir. Hij woont met zijn eigenaar Yulia Minina in het Russische plaatsje Stary Oskol.

Toen Yulia de kat adopteerde, was hij nog maar een klein katje. Ze had zich nooit kunnen voorstellen hoe groot hij uiteindelijk zou worden:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @yuliyamnn


Maine Coons zijn een van de grootste kattenrassen, met vaak een gewicht tot 10 kilogram. Maar zelfs voor zijn ras is Kefir al uitzonderlijk groot.

Volgens SWNS weegt Kefir nu 12,5 kg. Zijn groei heeft zijn baasje zeker verrast: “Ik kon me zelfs niet voorstellen dat een gewone baby zo groot kan worden,” zei ze.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @yuliyamnn


Wat nog schokkender is, is dat Kefir nog veel meer zal groeien:

Lees ook  Moeder verdronk dochtertje (3) omdat ze ‘veiliger was in de hemel dan bij ex’

“Het is normaal voor Maine Coons om te blijven groeien tot ze 3 jaar oud zijn,” vertelde Yulia aan Bored Panda. Ze zei dat de kat momenteel 1 jaar en 9 maanden oud was.

Omdat het zo ongehoord is om zo’n grote kat te hebben, denken de meeste mensen dat Kefir een hond is:

“Het is grappig hoe anderen reageren als ze de kat zien, omdat hij enorm is,” zei Yulina. “Veel mensen denken dat hij een hond is.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @yuliyamnn


Maar laat zijn grootte je niet intimideren, want Kefir is een goed opgevoede kat. “Hij is niet alleen groot geworden qua uiterlijk, hij is ook erg slim en gedraagt zich altijd rustig,” vertelde Yulina aan SWNS.

“Het uiterlijk is over het algemeen als dat van een persoon, en Kefir heeft een formidabele verschijning, maar hij is een zeer aanhankelijk en bescheiden kind,” zei ze.

Lees ook  Dit gebeurt er als je een gaatje in je tand negeert

“Als vrienden en kennissen bij ons thuis komen gaat alle aandacht naar hem uit en hij laat zich gewillig aaien.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @yuliyamnn


Deze ongelooflijk grote kat heeft mensen over het hele internet versteld doen staan. Foto’s van Kefir zijn intussen ook viraal gegaan op sociale media.

Wie weet hoe groot Kefir zal zijn als hij klaar is met groeien. Maar hij is zeker een kat wiens grote omvang gewoon “meer is om van te houden,” en hij is duidelijk geliefd door zijn eigenaar.

@mainecoonkefir #mainecoonKefir#mainecoon#bigcat #l🤍ve#мейнкун#ласковыйзверь ♬ Sweetdreams (Podval Capella Remix) – emily browning


Van een piepklein schattig kitten tot een grote, majestueuze reuzenkat! Kefir is echt een uniek, prachtig dier. We kunnen niet wachten om deze kat te zien groeien!

Advies van het OMT: horeca en cultuur tot 20.00 uur open

Vrouw geeft haar eigen jas aan hond zodat hij warm blijft terwijl hij buiten wacht