in

Rachel Hazes gespot met haar nieuwe man

Gisteren lieten wij nog weten dat de Theebar van Rachel Hazes in Amstelveen gesloten was wegens omstandigheden. Vandaag kregen we een foto binnen waar we Rachel intiem tegen een andere man zien aanzitten in een lunchzaak naast haar Theebar in Amstelveen.

Opvallend want haar Theebar is gesloten en Rachel zit dus in een lunchzaak genaamd Joe & The Juice met een vent tegenover haar eigen Theebar. Had ze niet even de handen uit de mouwen kunnen stropen en de Theebar open kunnen gooien als ze toch in de buurt was. Om nog maar te zwijgen over wie die vent is waar ze zo dicht tegenaan zit. Je kan ook tegenover iemand gaan zitten wat gebruikelijker is als je geen intieme band met iemand hebt.

Lees ook  VIDEO: vrouw moet leven met 50 (!) orgasmes per dag

Maar om het af te sluiten Rachel is dus in ieder geval weer gespot. Het was namelijk een tijdje stil rondom haar. Ze plaatste niks meer op haar Instagram account en liet helemaal niks meer van zich horen. Het laatste nieuws was dat ze richting Spanje was gevlogen. Waarschijnlijk naar de afkickkliniek waar Andre zat. Wellicht zijn ze samen weer terug naar Nederland gevlogen. Het heeft er dan ook alle schijn van dat Andre zich schuilhoudt in de villa van zijn moeder.

Lees ook  Deze vrouw laat zien wat haar ongesteldheid elke maand met haar lichaam doet

Vermeende Pokémon-kinderlokker ontkent betasten jongen: ‘Echt niet gebeurd’

Onze Rachel Hazes gaat volledig uit de kleren voor campagnekalender