in

Puppy zit dagenlang voor straf vastgeketend aan autoband in hete zon zonder water

Deze pup werd gestraft door haar eigenaar, maar gelukkig waren er goedhartige vreemden die zagen wat er aan de hand was.

Er bestaan mensen die zelfs nooit ook maar in de buurt van dieren mogen komen. Mensen die lijken te denken dat dieren speelgoed of dingen zijn en kunnen doen wat ze willen. We zullen dit nooit begrijpen.

Een hond maakt deel uit van het gezin, net als elk ander gezinslid. Helaas snappen niet alle mensen dit. Lang niet iedereen handelt hiernaar. Veel te veel mensen denken dat het hebben van een (huis)dier geen enkele verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

Lees ook  Man gewond nadat hij jaguar treitert in een dierentuin

Dit verhaal gaat over een pup die door haar voormalige eigenaar werd gestraft. Het verzwakte diertje werd door een buurvrouw vastgeketend aan een autoband gevonden.

Ze nam contact op met Animals Care en lichtte hen in over de situatie. Volgens de vrouw was de eigenaar regelmatig dronken en had hij de pup gestraft omdat ze een kip had gebeten.

Leden van Animals Care haastten zich naar de plek in de hoop om het hondje te redden. Eenmaal daar aangekomen was de pup nog steeds vastgebonden, hoewel haar eigenaar niet aanwezig was.

Lees ook  Man vindt puppy die schoen als schuilplaats gebruikt en geeft haar een nieuwe kans

Ze redden de puppy, Fanta, en lieten een bericht achter met naam en telefoonnummer, mocht de eigenaar willen weten wat er was gebeurd.

“Fanta werd mijn nieuwe huisdier en nu is ze veilig. Nooit meer bang, nooit meer alleen,” schreef haar redder in het onderstaande YouTube filmpje.

We wensen je het allerbeste, Fanta!

13-jarig meisje poseert voor foto na dagje vissen – vies detail in de foto doet moeder rillen van angst

Vrouw wil op hondentrimmer besparen, maar krijgt uiteindelijk bittere spijt van haar keuze