in ,

Postbode speurt meisje op dat brief stuurde naar haar vader in de hemel

Een postbode die een brief van een meisje vond, die ze schreef aan haar vader in de hemel, heeft besloten om de familie in kwestie op te speuren en een speciaal geschenk te leveren aan het rouwende meisje.

De goedhartige postbode, Simon heet de man, vond de brief toen hij zijn post oppikte in het postkantoor in Leicester (Engeland). Hij zag dat de brief de bestemming “Wolk 9, Hemel” had. Dat was op 21 juni.

Omdat hij bezorgd was dat de brief verloren zou gaan omdat het geen echt adres had, wilde Simon de familie opsporen en een speciaal geschenkje bezorgen aan het meisje.

Met toestemming van zijn manager, ging hij op internet op zoek naar de familie.


Op Facebook schreef hij: “Ik ben een postbode in de regio Braunstone. Vandaag vond ik een brief van een meisje gericht aan haar vader in de hemel, met adres ‘Wolk 9’.”

“Ik ben zelf mijn vader verloren vorig jaar en als volwassene was het al moeilijk, laat staan wat dit jonge meisje momenteel meemaakt. Als iemand gegevens heeft over deze familie, zou ik het zeer apprecieren.”

Lees ook  Man met Alzheimer vergeet dat hij getrouwd is met zijn vrouw. Hij vraagt haar ten huwelijk en ze trouwen opnieuw

Simon kwam zo te weten dat de brief werd geschreven door een 8-jarig meisje, Sianna.


De moeder van het meisje, Sarah Tully, kon de reacties op de brief niet geloven. “Nooit had ik gedacht dat dit zou gebeuren. Ik ben in shock,” vertelt ze aan BBC.

Sarah zei dat Sianna haar vader was verloren toen ze pas vier maanden oud was, en dat ze het ‘nu pas begint te begrijpen’.

Simon zei dat het maar vijftien minuten duurde voor ze de familie konden vinden en zo hun ongeopende brief konden terugkrijgen.

“Natuurlijk zonder stempel en zonder echt adres. Het zou hoe dan ook verloren gegaan zijn tussen alle andere brieven.”

“Ik sprak met mijn manager en vroeg of ik de familie mocht opsporen en hen de brief terugbezorgen.”


Sarah zei dat ze dankbaar was dat Simon haar de brief had terugbezorgd, maar ze zei wel dat ze de brief niet wilde openmaken. Ze wil hem in een doos bewaren voor wanneer Sianna ouder wordt.

Lees ook  Dit zijn de symptomen van de Deltavariant: “Je zou kunnen denken dat je een gewone verkoudheid hebt”

“Sianna kwam naar de woonkamer die avond en vroeg ‘waar woont papa?’, zodat ze het ‘adres’ kon schrijven op de brief die ze had geschreven,” vertelde ze aan Leicestershire Live.

“Ik heb geen flauw idee wat er in de brief staat, dat is tussen haar en haar vader.”

In een bericht op Facebook plaatste Sarah een foto van het geschenk dat haar dochter had gekregen van de aardige postbode.

“Het geschenk dat mijn dochter had gekregen van Simon… dit is echt ontroerend…het is ongelofelijk, dankjewel aan iedereen x”

Wat een prachtig gebaar van deze lieve postbode. Hij begrijpt duidelijk hoe moeilijk het is om iemand te verliezen waar je van houdt.

Help ons dit prachtige gebaar vieren door dit verhaal te delen op Facebook.

Staat er ‘YKK’ op je rits? Dit is wat het betekent

Man (32) wil vrouwen onder rokken filmen, maar belandt in het ziekenhuis