in

Politie naarstig op zoek naar vermiste Ashley (17) uit Friesland, ze is mogelijk in omgeving van Delft

De politie is naarstig op zoek naar de vermiste Ashley Krieger. Het 17-jarige meisje is op vrijdag 3 juni voor het laatst gezien in Leeuwarden. ,,We hebben informatie dat zij zich mogelijk in de omgeving van Delft bevindt”, meldt de politie Noord-Nederland maandagmiddag. Wie meer informatie over het meisje heeft, wordt gevraagd contact op te nemen.

De 17-jarige Ashley is ongeveer 1.65 meter lang. Ze heeft bruine ogen en donkerbruin haar. ,,Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070″, aldus de politie in een oproep op haar website. Waarom de politie denkt dat ze zich mogelijk in de omgeving van Delft bevindt, is nog niet bekend.

Lees ook  Levenslang geëist tegen beide verdachten moord Peter R. de Vries

Onverwachts deelt informant alle gruwelijke details over moord uit 1975 op Marjo (17): ‘Het kán kloppen’

Meer informatie wordt er vooralsnog niet gegeven over de vermissing, maar de politie vindt de zaak wel dusdanig urgent dat er een oproep is geplaatst op de officiële website. Het meisje staat daar nu op de pagina met andere vermiste kinderen die nog worden gezocht.

Op de pagina met de jonge vermisten staan verschillende kinderen uit de Haagse regio. Zo wordt er ook nog gezocht naar Berivan Ahmad (8), Hain Ahmad (10), Sharifa Ahmad (6) en Tala Ahmad (5), allen afkomstig uit Den Haag. Zij worden allemaal vermist sinds 23 juni 2019.

Lees ook  Moordverdachte Wim S. : ‘Ik heb niets te maken met de dood van Heidy’

International gesignaleerd
Hun vader Mostafa haalde op 21 juni 2019 de twee oudste kinderen onder valse voorwendselen op van school. Vervolgens haalde hij de andere twee kinderen op en vertrok volgens de politie vermoedelijk naar Syrië. Zowel de kinderen als de vader staan internationaal gesignaleerd.

De 17-jarige Jennifer Wang, eveneens uit Den Haag, wordt al gezocht sinds 31 augustus 2006. Het meisje heeft bruin haar en bruine ogen. In 2012 liet de politie nog weten dat ze ‘vermoedelijk in Nederland verblijft’. Tot op de dag van vandaag is ze echter nog niet gevonden.

Levenslang geëist tegen beide verdachten moord Peter R. de Vries

Fajah Lourens gebruikt overgebleven mondkapjes als ondergoed!