in ,

Politie haalt levensgevaarlijke ‘rijdende vuilnisbak’ van de weg

De politie in Duitsland heeft een volledig vervuilde auto van de weg gehaald. De auto zat zo vol met vuil en rotzooi dat de bestuurder nauwelijks kon remmen, koppelen en gas geven.

De eigenaar van de auto heeft kennelijk een hekel aan opruimen, want de kofferbak en achterbank van zijn auto barstten volgens de politie bijna uit hun voegen door de grote hoeveelheid rotzooi.

Ook de passagiersstoel was bezaaid met troep en zelfs de voetenruimte van de bestuurdersstoel was volledig bedekt met vuilnis.

Lees ook  Man deed 62 jaar alsof hij doof was om niet naar zeurende vrouw te luisteren

Ongebruikelijke houding
De auto werd opgemerkt door de agenten van de Duitse plaas Essen, vanwege de ongebruikelijke houding van de bestuurder.

Hij zat heel dicht bij het stuur, aldus een politiewoordvoerder. De reden hiervoor werd al snel duidelijk. De auto was dermate vervuild dat de man er bijna niet in kon zitten.

Omdat er ook verschillende voorwerpen in de voetenruimte van de bestuurdersstoel lagen, hadden deze onder het rempedaal terecht kunnen komen.

Lees ook  Moeite met opstaan? Dan ben je super intelligent blijkt uit onderzoek

Niet gekeurd
,,Dit kan de remweg vertragen, zeker in een gevaarlijke situatie”, aldus de politiewoordvoerder. Ook was de auto al geruime tijd niet gekeurd.

De man kreeg een deadline om zijn auto grondig te reinigen. De overtredingen van de man zijn doorgegeven aan de Duitse Rijksdienst voor het Wegverkeer. Het is niet bekend of hij ook een bekeuring kreeg.

Slachtoffer verkrachting (78) ontsnapte aan de dood: ‘Er is grof geweld gebruikt’

Oud-docent de cel in voor ontucht met vier minderjarige leerlingen