in

‘Poetin heeft minnares in Zwitserland verstopt’

Volgens verschillende media heeft Vladimir Poetin zijn geheime geliefde op neutraal terrein verborgen.

De Telegraaf meldt aan de hand van een aantal buitenlandse bronnen dat Poetin zijn minnares en hun vier kinderen naar Zwitserland heeft gestuurd. Daar zouden ze de komende tijd in een zwaarbeveiligde woning verblijven.

Nu is het voor u mogelijk nieuws dat Poetin überhaupt een minnares heeft, aangezien dat nooit officieel bevestigd is. Het gerucht gaat echter al zeer lange tijd dat hij een geheime relatie heeft met de Russische gymnast Alina Kabajeva, ook wel bekend als ‘de meest elastische vrouw van Rusland’. Het stel zou samen een viertal kinderen hebben, maar daarover is niks officieel bekend.

Wat er nu werkelijk klopt van het levensverhaal van de leider van Rusland is niet helemaal helder meer na twintig jaar dictatuur. Maar de meest gangbare versie leest als een horrorverhaal met heel veel slachtoffers en daders en een misdadige wereldmacht die het Westen in gijzeling heeft. Voor een warm huis hebben we ons overgeleverd aan een maffioso die kan beschikken over een atoomarsenaal. En nu staan we raar te kijken als Poetin aan de grens met Oekraïne rolt met zijn spierballen.

Lees ook  'Mensen die bij het raam zitten in een vliegtuig zijn egoïstischer'

Huwelijk gestrand
Kabajeva is overigens niet de enige dame met wie president Poetin het bed zou hebben gedeeld. Sterker nog: van 1983 tot 2014 was hij getrouwd met Ljoedmila Alexandrovna, met wie hij twee dochters heeft: Maria en Yekaterina. Na de scheiding zou hij al snel overgestapt zijn naar Kabajeva, met wie hij volgens de geruchten al sinds 2008 contact zou hebben gehad.

Op dat moment had de voormalig Olympisch, wereld- en Europees kampioene in de ritmische gymnastiek net een einde gemaakt aan haar sportcarrière. De Russische schone was een aantal keer schaars gekleed in een aantal mannenbladen te zien, waarna ze de overstap maakte naar de politiek. Vanaf 2007 maakte ze deel uit van de Staatsdoema (het Russisch lagerhuis) waarin ze de partij van – u raadt het al – Vladimir Poetin representeerde.

Lees ook  Het gaat niet goed met Roxeanne Hazes: ‘Ernstig ziek’

Neutraal terrein?
Het is nog onduidelijk of de minnares en de kinderen lang in Zwitserland zullen blijven. Het land dat bekend staat om zijn neutraliteit, heeft namelijk eerder al sancties tegen verschillende Russische personen en bedrijven opgelegd. Of dat gevolgen zal hebben voor Kabajeva en de kinderen – die allemaal een Zwitsers paspoort hebben – is nog maar de vraag.

Jongen mishandeld door zeker zes minderjarigen op voetbalveld

‘Eloise van Oranje (19 jaar) zwanger van deze jongen?’