in

Pijnlijk: Glennis Grace nog dieper in de problemen

Glennis Grace die samen met haar 15-jarige zoon en een knokploeg van 10 man het minderjarige supermarkt personeel van de plaatselijke Jumbo in elkaar sloeg zit nog dieper in de problemen.

Eerder lieten we al weten dat Glennis er financieel niet echt warmpjes meer bij zit. Haar grootste inkomstenbron was haar contract als coach van het programma The Voice. Maar dat is door het misbruik schandaal nu gestopt en zal ook niet meer terugkeren.

Dus Glennis krijgt maar betaald voor één seizoen terwijl ze een meerjarig contract had afgesloten.

Lees ook  Vrouw van balkon geduwd

Maar daar blijft het niet bij, want ook Glennis haar tweede grootste inkomstenbron lijkt weg te vallen. Glennis was namelijk samen met Berget Lewis, Candy Dulfer en Edsilia Rombley onderdeel van The Ladies of Soul.

Het viertal gaf jaarlijks meerdere uitverkochte concerten en dat leverde Glennis een aardig zakcentje op. Maar de dames hebben laten weten dat ze nog niet zeker weten of ze door willen gaan met Glennis na het geweldsincident.

Lees ook  Volgens slaaponderzoek ligt de chagrijnige persoon in de relatie rechts

Een bron laat aan ons weten dat de overige drie dames er eigenlijk al uit zijn en Glennis eruit willen gooien. Maar ze dit eerst even juridisch goed willen doorlichten of dat met deze reden wel geoorloofd is zonder dat ze Glennis een zak geld mee moeten geven.

Tja er blijft zo helemaal niks meer van de carrière van Glennis over. Dan binnenkort toch maar solliciteren als vakkenvuller bij Jumbo.

Willem Alexander heeft ernstige longziekte

Jaimie Vaes heeft logboek met foto’s van haar mishandelde lichaam