in

Pedofielen verheerlijken seks met kinderen ondanks verbod; OM eist 1 jaar cel

Het Openbaar Ministerie heeft één jaar cel geëist tegen drie p*do-activisten die de afgelopen jaren op internet artikelen en video’s zouden hebben gepubliceerd waarin ze s*ks met kinderen verheerlijken.

Volgens het OM hebben ze daarmee de in 2014 verboden p*dofielenvereniging Martijn voortgezet.

Twee van de drie verdachten, Marthijn U. (49) en Norbert de J. (43) waren prominente bestuursleden van Martijn toen die vereniging werd verboden. Nelson M. (27) heeft zich volgens het OM pas in 2019 bij het tweetal aangesloten.

De verdachten waren niet bij hun zitting aanwezig, omdat ze zich volgens hun advocaten niet veilig voelen.

U. heeft zijn huis in Hengelo, waar hij met De J. woonde, verkocht, nadat hij ’s nachts was belaagd door iemand met een mes. Waar zij nu verblijven, is onbekend.

Nelson M. heeft volgens zijn advocaat Theo Hiddema asiel aangevraagd in Mexico. Hij is uit Nederland gevlucht, terwijl er nog een strafzaak tegen hem loopt wegens het bezit van kinderp*rno.

Twee jaar geleden ontstond ophef toen hij in een tv-interview uitlegde waarom s*ks met kinderen legaal zou moeten worden.

Online strijden
Het is dit gedrag op internet waarom het OM de drie mannen nu vervolgt. Volgens het OM blijven de verdachten online strijden voor het legaliseren van s*ksuele relaties tussen volwassenen en kinderen.

Lees ook  Rotterdammer (25) bekent mis bruik van jonge meisjes: ‘Je bent nu van mij’

Ze ontkennen of bagatelliseren volgens het OM de schadelijkheid van s*ksueel contact tussen kinderen en volwassenen en zetten kinderen als lustobject neer.

Dat gebeurde volgens het OM tussen april 2014 en maart 2021 met publicaties op websites en sociale media en door het versturen van e-mails naar leden op een mailinglist.

Het OM ziet in dit gedrag een voortzetting van pedofielenvereniging Martijn, die in 2014 juist werd verboden omdat s*ks tussen volwassenen en kinderen in strijd is met algemene normen en waarden.

De huidige zaak kwam aan het rollen toen de Stichting Strijd Tegen Misbruik in 2019 aangifte deed.

Die ontdekte dat de oud-bestuursleden van Martijn nog steeds op internet s*ks met heel jonge kinderen verheerlijkten.

Op een van de websites die Marthijn U. beheert, vonden rechercheurs 55 documenten die ook op de website van de verboden vereniging hadden gestaan.

Ook verwijzen de websites naar onderzoeken die stellen dat s*ksueel contact van volwassenen met kinderen onder de 13 jaar niet schadelijk zou zijn.

Norbert de J. beheerde volgens het OM een website waarop bezoekers filmpjes konden achterlaten. Hij begon dit initiatief omdat YouTube deze video’s steeds verwijderde.

Lees ook  Familie jongste verdachte (14) in ver krachtingszaak leeft ondergedoken: “Doodsbedreigingen gekregen”

Ook Marthijn U. was betrokken bij deze site. De politie vond erop bijna 250 filmpjes over p*dofilie; ook waren erop podcasts hierover te beluisteren.

Schadelijk
Volgens het OM heeft de overheid de plicht kinderen te beschermen tegen s*ksuele contacten met volwassenen.

S*ks met kinderen is wel degelijk schadelijk en potentieel verwoestend voor hun latere leven. De vereniging Martijn is in 2014 niet voor niets verboden.

Volgens het OM tonen de verdachten een totaal gebrek aan schuldbesef en probleeminzicht, en zouden ze gewoon zijn doorgegaan als politie en justitie niet zouden hebben ingegrepen. Het OM eiste daarom één jaar cel tegen alle drie de verdachten.

Marthijn U. liet in een interview met de krant Tubantia vorig jaar maart al weten de vervolging schandalig te vinden.

,,Er is sprake van een forse inbreuk op de vrijheid van meningsuiting. We leven in een maatschappij die moeite heeft met bloot en die wordt geregeerd door moraalridders bij het Openbaar Ministerie en christelijke fundamentalisten bij de politie.”

Volgens U. heeft zijn nieuwe website niets met die van de verboden vereniging te maken. ,,Ik heet toevallig Marthijn, net zoals de vereniging heette.” Ook op zijn eigen website verwerpt hij de beschuldigingen.

Video van Maan in bikini op het strand trekt een hoop bekijks!

Nieuw groot machtsmisbruik schandaal in mediawereld: ‘Deze bekende Nederlandse acteur’