in

Passagier stuurt dickpic naar iedereen op vliegtuig

Op een vlucht van Southwest Airlines in de VS ontvangen passagiers zaterdag opeens een vieze foto op hun telefoon. De afzender is ene ‘Larry’, het onderwerp is zijn kruis dat verwend wordt door een vrouw.

Passagier ‘DaddyStrange’ merkt dat de schuldige in haar rij zit en verwittigt de bemanning. De man geeft de feiten toe, en zegt dat hij het gewoon deed voor de lol. Volgens ‘DaddyStrange’ blijft hij daarna gewoon naar de expliciete foto kijken, hoewel er een kind en een tiener achter hem zitten. Na de vlucht halen de ordediensten de man van het vliegtuig.

Lees ook  Vasten is super gezond! 10 bewezen resultaten!

Hij verstuurde de foto via de deelfunctie AirDrop van zijn iPad. Apple-gebruikers die AirDrop instellen om afbeeldingen van vreemden te ontvangen, zien eerst een preview. Ze kunnen dan kiezen om de foto al dan niet te ontvangen. ‘DaddyStrange’ zegt nog dat een jongetje de preview ontving en weigerde, maar dat zijn vader “klaarstond om te vechten”.

Lees ook  Vrouw beboet voor wandeling met haar man aan de leiband: “Dat? Dat is een hond”

Zeven of acht passagiers leggen na de landing volgens ‘DaddyStrange’ een verklaring af, waarna ‘Larry’ zou zijn opgepakt. Southwest Airlines bevestigt aan ‘The New York Post’ dat het incident afgelopen zaterdag plaatsvond op een vlucht van Detroit naar Denver.

Vermiste Reinder Bruinsma (39) dood gevonden

Aiden (2) zwierf alleen op straat na drama, ouders doodgeschoten