in

Passagier die uren op koffer moest wachten aangehouden na tirade tegen Marechaussee

De Koninklijke Marechaussee heeft afgelopen nacht een passagier aangehouden die overlast veroorzaakte in de bagagehal. De man ging door het lint nadat zijn bagage uren na de landing nog steeds niet op de band lag.

Volgens een woordvoerder van de Marechaussee werd de reiziger verbaal agressief naar de marechaussees die in de ruimte aanwezig waren. ,,We hebben de man gewaarschuwd en gevraagd rustig te blijven. Toen hij toch doorging hebben we hem aangehouden wegens het veroorzaken van overlast.”

Lees ook  Detoxballetjes voor in je vagijn: levensgevaarlijk

De passagier is even later met zijn koffer én een proces-verbaal naar huis gestuurd.

Twee uur wachten
Een woordvoerder van Transavia bevestigt dat passagiers afgelopen nacht twee uur op hun bagage hebben moeten wachten. Ze benadrukt dat het om de koffers van één vlucht ging, die vanuit Palma de Mallorca.

,,Dat is super vervelend, zeker ’s nachts, maar dit kan helaas weleens gebeuren in het hoogseizoen”, aldus de woordvoerder. ,,We hebben in deze coronatijd met extra regels te maken en ook de bezetting blijft een uitdaging, al hebben we daarin de zaken weer op orde.”

Lees ook  Nieuwe details over Sarah van Soelen haar leugens

Vorige week kwam de luchtvaartmaatschappij slecht in het nieuws, toen bleek dat er meerdere Transavia-vluchten zonder koffers waren vertrokken vanaf Schiphol. Dit was een gevolg van een tekort aan personeel dat de bagage in- en uit vliegtuigen kon laden.

Meisje (14) hield leeftijd geheim voor vriend (28), dat kost hem werkstraf

Auto in België rijdt woning binnen: slapende bewoner komt om het leven