in

Pakketbezorgster met bus en al ontvoerd

Heerhugowaard – Dinsdagochtend rond 11:00 uur is op de Toermalijn een pakketbezorger in haar bestelbus bedreigd en daarna meegenomen naar een andere locatie waar de bus is leeggehaald. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen en beeldmateriaal.

Aan het einde van de ochtend was de 24-jarige vrouw voor haar werk bezig in de bestelbus, toen een donker geklede man de bus in kwam en haar bedreigde. Het slachtoffer werd in de bus meegenomen naar een onbekende locatie waar de pakketten werden overgeladen naar een andere voertuig, hoogstwaarschijnlijk een andere bestelbus. Vervolgens reed de verdachte met de bestelbus en het slachtoffer door naar de Klarengroetweg bij Geestmerambacht, waar hij haar en de bus achterliet. Daarna werd de politie gebeld. Verschillende eenheden hebben in de omgeving gezocht maar de verdachten niet meer aangetroffen.

Lees ook  Wat doe je als kinderen van twaalf drugs gebruiken? Dordtse agenten Karin en Hanneke fietsen naar de ouders

Heeft u dinsdagochtend rond 11:00 uur iets verdachts gezien in de buurt van de Toermalijn in Heerhugowaard? Heeft u tussen 11:00 en 12:00 uur ergens in de omgeving een bestelbus gezien die werd uitgeladen, waarvan de pakketten in een ander voertuig werd geladen? Heeft u de bus of de verdachten rond het middaguur gezien bij Geestmerambacht? Of heeft u andere informatie over deze beroving? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt ook uw informatie en beeldmateriaal achterlaten via het tipformulier.

Lees ook  Vrouw die 10 kilometer voor kust werd gered ging ’gewoon zwemmen’

Vrouw annuleert bruiloft omdat gasten weigeren 1000 euro per persoon te betalen

55-jarige Maria Mertens vermist