in

Paffende Prinses Amalia gekiekt in glittertopje op de dansvloer!

Amalia was volgens verschillende bladen met haar Duitse vriendje in Canada. Gelukkig hebben we tegenwoordig de veelbesproken juicekanalen die ietsjes beter uitzoeken hoe de vork nu in de steel zit. Yvonne Coldeweijer heeft zelfs fotobewijs van een andere locatie. Op Instagram schrijft ze: “Nog eentje dan, gewoon om Guide te k*tten.

Story bedacht afgelopen week dat de Koninklijke familie momenteel op skivakantie is in Lech. Volgens hen zou de Kroonprinses er niet bij zijn omdat zij met haar vriendje in Canada zou zitten.

Volgens mijn spion klopt hier helemaal niks van De Koninklijke familie zit in Hotel Gasthof Post. Maar de Kroonprinses verblijft ook in Lech. Namelijk in het Berghof Hotel, onder extreme beveiliging. Gisteravond is ze daar op de dansvloer gespot in zilver glittertopje!” Natuurlijk is de juice niet compleet zonder een foto van de prinses, daar hebben we niet lang voor hoeven wachten.

Lees ook  Mariska Bauer voelt zich goed na herseninfarct, behandelingen slaan aan

Amalia op krukken!
Coldeweijer vervolgt haar verhaal: “Omg. Een andere spion heeft Amaal gespot in het glittertopje. Wellicht was ze op de dansvloer te vinden, maar in ieder geval dansend. Amaal loopt namelijk op krukken. Weer een andere spion heeft vorige week naast Maxima en Amaal in het vliegtuig gezeten op rij één van Londen naar Amsterdam.

Lees ook  Minister Schouten wil af van levend koken kreeften en krabben

Daar liep ze schijnbaar al op krukken. De spion uit het hotel zegt dat Amaal van ellende de hele dag aan het paffen is. Haha, oopppss.” Vervolgens plaatst Coldeweijer een foto erbij, die ze al snel weg haalt. Ze schrijft erbij: “Privéfotootje uit plaatsen mag eigenlijk niet van de Rijksvoorlichtingsdienst. Sorry, kon het niet laten. Heb het verwijderd. Hierbij alsnog een klein stukje ‘kruk’ als bewijs!” De foto’s hieronder:

Olcay Gulsen gaat helemaal naakt: ‘Wel voor een mooi doel’

Ex-Miss België Céline toont met knalgroene bikini dat ze één van de knapste Vlaamse babes is (foto’s)