in ,

Overleden dakloze vrouw blijkt fortuin te hebben geërfd

Als je dakloos bent, kun je geld meestal goed gebruiken. Maar een dakloze vrouw uit de Amerikaanse staat Oregon die in 2016 bijna $900.000 van haar moeder erfde, kreeg het geld nooit in handen. Ze overleed begin dit jaar.

Verschillende Amerikaanse media berichten over het opmerkelijke verhaal van de 49-jarige Cathy Boone.

Drugsgebruik
De vrouw had mentale problemen en gebruikte volgens haar vader ook drugs, wat haar problematiek verergerde. Toen haar moeder in 2016 overleed, zou ze zijn teruggevallen.

Lees ook  Afscheidsbrief gevonden in huis waar Duits gezin dood werd aangetroffen

De autoriteiten die de erfenis van haar moeder afhandelden, slaagden er niet in in contact te komen met de vrouw. Ze had geen contact meer met familie of vrienden.

Onverteerbaar
Het geld werd daarom bewaard bij de staatsbank. De vrouw had het kunnen claimen. Haar vader vertelt aan het lokaal nieuwsmedium KGW het onverteerbaar te vinden dat het geld voor de vrouw klaarstond maar dat ze het niet kreeg, terwijl ze zo duidelijk hulp nodig had.

Lees ook  Jeroen Pauw: “Flauw dat de politiek heel veel neerlegt bij de ongevaccineerden”

Een vertegenwoordiger van de staat zegt dat de personen die de erfenis van de moeder afhandelden, ongeveer anderhalf jaar hebben geprobeerd in contact te komen met Cathy Boone. „Er was niet veel dat zij anders hadden kunnen doen. Wij leven mee met de familie.”

Er wordt nu bekeken wie de rechtmatige erfgenaam is van de dakloze vrouw, en dus recht heeft op het geld.

Alison (18) in coma na medische fout: ‘Anesthesist drukte een 0 te veel in op zijn toetsenbord’

Ik ben magnetisch na contact met een gevaccineerde