in

Oprichter Stichting Ambulance Wens Kees Veldboer overleden

Kees Veldboer, de oprichter van Stichting Ambulance Wens, is afgelopen maandag plotseling overleden aan de gevolgen van een hartstilstand. Dat meldt de stichting op social media. Veldboer is 62 jaar geworden.

“Ons medeleven gaat uit naar zijn echtgenote Ineke Veldboer, zijn kinderen, kleinkinderen en verdere familieleden”, meldt de stichting verder op Twitter. “De geplande wensen zullen voor zover mogelijk op de afgesproken wijze worden uitgevoerd, overeenkomstig de wens van Kees.”

Lees ook  Onderzoek wijst uit dat frikandellen eten hartstikke gezond is

Oprichting Stichting Ambulance Wens
Kees Veldboer richtte Stichting Ambulance Wens in 2007 op als aanvulling op de verzorging van terminaal zieke patiënten die niet mobiel zijn. “Er zijn nog teveel patiënten die overlijden zonder dat ze echt alles hebben kunnen afsluiten”, is te lezen op de site van de stichting. Volgens hen is immobiliteit één van de oorzaken daarvan.

Lees ook  Zien: Jutta Leerdam vermaakt zich in de zon

Veldboer, zelf ambulancechauffeur, kwam tijdens een rit in Rotterdam op het idee van de stichting. Hij vervoerde een voormalig zeeman die nog één wens had: nog één keer varen op een schip. Die laatste wens is dankzij Veldboer in vervulling gegaan.

Yolanthe in deze doorschijnende rok gaat hopelijk nieuwe trend worden

Wandelaar vindt levende baby in vuilniszak