in ,

S*ks tussen neef (18) en nichtje (14) uit Arnhem verscheurt familie

Twee gezinnen van een familie in Arnhem zijn verscheurd geraakt nadat een neef van 18 s*ks had met zijn nichtje van 14.

Tot teleurstelling van het meisje en haar vader houdt de officier van justitie het bij een voorwaardelijke gevangenisstraf en een ‘forse taakstraf’.

Haar leven staat al twee jaar stil, stelt het Turkse Arnhemse meisje donderdag in de rechtszaal. Angst en schaamte verpesten haar leven.

Amper 14 jaar was ze toen haar vier jaar oudere neef, die hier nu voor de rechters zit, haar probeerde te ver krachten.

Slechts een keiharde gevangenisstraf kan de schande een beetje wegpoetsen, meldt haar advocaat aan de rechtbank.

”Ik dacht toen wel, dit is niet goed: we zijn familie”
– verdachte

Verhalen lopen uiteen
Het gebeurde in mei 2019. Hij was net 18. Zij 14 jaar. Neef en nicht. Hun families waren close en woonden in Arnhem praktisch om de hoek.

Van jongs af aan kwamen ze bij elkaar over de vloer. Ze zaten samen in zijn slaapkamer op bed te kaarten.

Daarna lagen ze tegen elkaar aan. Over wat er toen gebeurde lopen hun verhalen uiteen. In elk geval lagen ze tegen elkaar.

Tegen haar wil had hij haar broek en onderbroek naar beneden getrokken en was hij een beetje bij haar naar binnen gedrongen.

Lees ook  Deze werkende McDonald’s-paal geeft je bestelling door vanuit je woonkamer!

‘Droogne*ken’
Zo was het niet gegaan, vertelde de nu 20-jarige Arnhemmer. ,,Het was een beetje droogne*ken.’’ Hij had zijn joggingbroek aangehouden en ook zijn nichtje bleef gekleed.

,,Ik dacht toen wel, dit is niet goed: we zijn familie.’’ Zijn nichtje had het initiatief genomen. Hij was klaargekomen, erkende hij op vragen van de rechter. In augustus werd hij aangehouden en zat hij een dag in voorarrest.

”Een taakstraf is niet soft. Elke keer dat je gaat werken, kun je niet met vrienden afspreken en word je herinnerd aan wat je hebt gedaan”
– officier van justitie

In paniek was het meisje thuis gekomen. ,,Ik moet nog even make-up halen’’, verzon ze een smoes, om nog even naar de Etos te mogen.

Weer thuis vroeg moeder wat er toch met haar aan de hand was. Huilend biechtte ze het voorval op.

Bang zwanger te geraken had ze stiekem de morning-afterpil gekocht. Haar leven is kapot, vindt ze vol schaamte. Ook omdat ze de islam overtrad.

Ze was altijd vrolijk en onbezorgd. Dat is weg. Haar cijfers zijn gekelderd, nog steeds durft ze niet alleen naar school. Bang haar neef tegen te komen.

Familie totaal verscheurd
De ontuchtzaak heeft de familie totaal verscheurd. Ze willen niets meer met elkaar te maken hebben. Het gezin van het onteerde meisje wil zo snel mogelijk verhuizen.

Lees ook  “Hij viel in slaap met een seksspeeltje in zijn achterste” (video)

Ook de neef durft nauwelijks de straat op. Zijn oom heeft hem bedreigd, zegt hij. Hij zit doelloos thuis, af en toe komen vrienden langs.

Zijn baantje van bezorger is hij kwijt. Een verloving met een ander verbroken. De neef wil misschien automonteur worden.

‘Ik snap het wel’
De officier van justitie vindt dat de neef gezien het leeftijdsverschil beter had moeten weten. Hij houdt het op ontucht met een kind.

Aan de wens van de getroffen familie om celstraf op te leggen kan hij niet voldoen. ,,Ik snap het wel: het zal je dochter maar overkomen. Zij wilde niet en heeft nog stop gezegd. Kinderen moeten veilig kunnen opgroeien.’’

Ook de verdachte heeft echter nog een toekomst voor zich. De officier eist 180 dagen voorwaardelijk gevangenisstraf, en een taakstraf van 180 uur.

,,Dat is niet soft. Elke keer dat je gaat werken, kun je niet met vrienden afspreken en word je herinnerd aan wat je hebt gedaan.’’

De advocaat van de verdachte vraagt vrijspraak. Dit is s*ks tussen jongeren. Dat is normaal en niet strafbaar, zegt hij.

Uitspraak over twee weken.

Cosmetisch drama in Turkije: vier Nederlandse vrouwen met ernstige complicaties na ingreep

Zieke peuter Teleza (1,5) heeft eindelijk een Nederlands paspoort voor broodnodige hartoperaties