in ,

Onderzoek wijst uit: Een goede relatie maakt dik en wel hierom!

Als je gelukkig met je geliefde bent dan is de kans groot dat je uit de begintijd van jullie relatie waarschijnlijk je spijkerbroek niet meer past.

Wees niet getreurd want dit is een goed teken! Volgens onderzoek worden mensen die een gelukkige en gezonde relatie hebben namelijk echt dikker!

Het onderzoek van de American Psychological Assocation heeft vier jaar geduurd waarbij 169 pasgetrouwde stelletjes werden gevolgd.

De onderzoekers hielden nauwlettend in de gaten of er veranderingen optraden in lengte, gewicht en de mate van tevredenheid over het huwelijk.

Lees ook  Artsen: ‘Patiënten met Omicron-variant hebben veel mildere symptomen’

En er werd gekekend naar hoeveel stress de pasgetrouwde stelletjes ervoer. Er werden twee theorieën onderzocht: in een gelukkige relatie kom je niet aan omdat je geen last hebt van vreetbuien en verdriet.

De andere theorie was: In een goede relatie kom je juist aan omdat je gelukkig bent en niet meer opzoek hoeft of indruk op een ander te maken.

Volgens de onderzoekers klopt de theorie dat je niet meer opzoek hoeft of indruk op een ander te maken.

Lees ook  Tientallen meldingen per dag over opgezette lymfeklieren na boosterprik

Hoe gelukkiger jullie samen zijn, hoe groter de kans dat de kilo’s erbij aanvliegen. Heerlijk samen ’s avonds op de bank je favoriete serie kijken met een pizza van thuisbezorgd!

Hierdoor vliegen die kilootjes er inderdaad wel bij aan! De wetenschappers zeggen dat wanneer je eenmaal de ware hebt gevonden, de discipline en drang ook af neemt om sport te beoefenen!

“Ik ben een dikke egoïst”: BMW beplakt omdat hij te veel parkeerruimte inneemt

Vrouw: ‘Ik denk dat mijn man homo is’