in

Nooit meer last van André Hazes-nieuws dankzij deze geniale app

Je hebt van die mensen waar je gek van wordt op social media. Zo zijn we de laatste tijd helemaal overspoeld met het nieuws over het oh zo boeiende leven van André Hazes. Wij op de redactie en we denken jullie ook, zijn Hazes-moe. Nu hebben we fantastisch nieuws. Er is een Twitteraar die de belofte heeft gemaakt om met een oplossing te komen.

Het geslacht van de redder is nog onbekend, maar degene werkt aan een app die André Hazes-nieuws over Dré op social media wegfiltert! Hoe ironisch, zo wil je minder nieuws van Hazes, en dan schrijf je er toch over. Het nieuws over zijn zus mag altijd doorkomen trouwens.

Lees ook  Met deze bestuurbare haai jaag je iedereen de stuipen op het lijf

Nooit meer André Hazes-nieuws
Want hoe zat het ook alweer? Voor de tweede keer in iets meer dan een jaar ruilde André Hazes, terwijl 2021 nog maar net begonnen was, zijn vorige liefde Monique Westenberg voor een jongere meid in. Dit nieuws is blijkbaar zo interessant dat bijna elke dag wel alle laatste ontwikkelingen in de relatie van Dré en zijn nieuwe liefde Sarah van Soelen voorbij kwamen. Want laten we eerlijk zijn, daar zitten we niet op te wachten. Daarom kwam onze mysterieuze Twitteraar met dat briljante idee om een app te ontwikkelen die al deze berichten herkent en deze weg filtert.

Lees ook  Zonnebankverslaafde laat schokkende beelden zien…

1 aprilgrap?
Ons hartje ging sneller kloppen toen we dus dit nieuws voorbij zagen komen op Twitter. Hij schrijft er het volgende over: “FYI: Ben bezig met het ontwikkelen van een simpele app voor smartphones die artikelen op social media over #andrehazes herkennen en bedekken met een zwart vlak. Voor de mensen die Hazes-moe zijn! More coming soon! #hazesmoe #nooitmeernieuwsoverhazes.” Het is nog niet duidelijk of dit een vervroegde 1 aprilgrap is of dat er mensen serieus zitten te werken aan de ontwikkeling ervan, nog even geduld mensen. Tip: blijf die App Store en Google Play lekker verversen.

Zeehond in net verstrikt op Texel: ‘Een van de ernstigste gevallen ooit’

Vermiste Myrthe (19) en Ruth (22) gevonden in gecrashte auto: één overleden, één ernstig gewond