in ,

Nieuwe details over Sarah van Soelen haar leugens

Eerder lieten wij al weten dat Sarah het nieuwe liefje van Andre hazes absoluut geen lieverdje is. Nu zijn er ook weer nieuwe details uitgelekt over hoe Sarah loog tegen Monica Geuze de ex van Lil Kleine over de relatie die Sarah toen had met de vriend van Monica voetballer Lars Veldwijk.

Hoe zat het ook alweer?
Sarah is de ex is van Lil Kleine en ze was al met hem bezig toen Lil Kleine nog met zijn bekende ex Youtuber Monica Geuze een relatie had en Sarah is dan ook de reden voor de definitieve breuk tussen Lil Kleine en Monica.

Maar het verhaal neemt nog een bizarre wending. Want niet veel later toen Monica een nieuwe vriend kreeg de voetballer Lars Veldwijk was Sarah ook de reden dat Monica en Lars uit elkaar gingen.

Sarah ontmoeten Lars in een Rotterdamse club en daar is het misgegaan ze is zelfs met hem naar huis geweest. Lars en Monica hadden ook nog een kind samen. Deze breuk komt dus ook op naam van Sarah.

Lees ook  Opa (70) krijgt 60 maanden cel voor ver krachting kleindochtertje: “Ik dacht dat ze ook wilde”

Toen Monica het nieuws hoorde dat Andre Hazes zijn verloofde Monique had verlaten voor Sarah heeft Monica meteen contact gezocht met Monique om haar te vertellen over Sarah en wat ze allemaal geflikt heeft.

Nieuwe details over Sarah haar leugens
Nu ons geheugen weer even is opgefrist blijkt laat een journalist vandaag weten toentertijd contact te hebben gehad met Sarah over haar relatie met de voetballer Lars Veldwijk.

Sarah vertelde namelijk zelf aan deze journalist dat ze de relatie met Lars aan Monica moest ontkennen van hem.

Lars belde Sarah namelijk een keer op en Monica luisterde mee met het gesprek en dat wist Sarah vooraf al.

Lees ook  Man deed 62 jaar alsof hij doof was om niet naar zeurende vrouw te luisteren

Lars en Sarah speelde toen een toneelstukje om Monica te laten geloven dat ze samen niks hadden en er niks was gebeurd. Dit was natuurlijk niet waar.

Het erge van dit alles is dat Sarah wist dat Lars een relatie had met Monica en dat ze samen een kind hebben en toch begon ze een relatie met hem.

Klinkt bekend want dit heeft ze namelijk ook bij Monique geflikt door een relatie te beginnen met Andre Hazes.

Nu hebben de mannen overigens net zoveel schuld als Sarah, maar bij Sarah lijkt het wel een patroon om bekende mannen bij hun gezin weg te krijgen en ermee vandoor te gaan.

Eerst bij Lil Kleine daarna bij Lars Veldwijk en nu Andre Hazes. Het zal ons niet verbazen als er meer bekende mannen zijn die ten prooi zijn gevallen aan Sarah.

Kabinet: geen versoepelingen per 21 april!

Bedrijf verhuurt shirtloze mannen die jouw huis komen schoonmaken