in

Nicol van ‘Massa is Kassa’ toont ‘stoute setjes’: “Dit is niet ordinair, toch?”

In Massa is Kassa is Peter Gillis natuurlijk de man die het geld laat binnenstromen. Nicol is er later bijgekomen en wordt daardoor vaak een zogenoemde ‘golddigger’ genoemd. Iemand die alleen een relatie met iemand heeft om zijn of haar geld.

Het feit dat de twee constant aan het kibbelen met elkaar in de goed bekeken afleveringen zorgt ook voor argwaan bij veel kijkers. Veel liefde spat er dan ook niet vanaf bij de twee. Om zelf ook wat centen in het laatje te brengen heeft Nicol besloten om het even helemaal over een andere boeg te gaan gooien.

Lees ook  Ruud de Wild opnieuw met spoed naar het ziekenhuis

In eerste instantie zal de reality-ster verschillende kledingsetjes en speeltjes gaan verkopen in haar webshop. Echter zijn de twee ook al bezig met een grote verbouwing van een winkelpand. Het is de bedoeling dat je hier alle items in het echt kunt bekijken om vervolgens thuis uit te proberen.

Stijl en klasse, zoals we van Nicol gewend zijn in Massa is Kassa!
Nicol is vandaag de dag dus druk bezig met het uitzoeken van alle setjes en speeltjes. Of alles ook uitgeprobeerd gaat worden door de twee laten we maar even aan je eigen fantasie over. Nicol is alleen wel van plan om stijl uit te stralen met haar intimiteitsboetiek.

Lees ook  55 jaar oude mee-eter wordt eindelijk uitgeknepen

De plannen voor een overload aan neonletters en neonverlichting aan zowel binnen als buitenzijde zijn al gemaakt. We kunnen je vast verklappen dat je blij mag zijn dat je niet naast deze lichtgevende boetiek woont.

Nicol is nu ook druk bezig met het uitzoeken en passen van alle setjes. Ook dit mag niet té ordinair zijn en moet natuurlijk weer de klasse en stijl van Nicol uitstralen. Als je begrijpt wat we bedoelen. Tijd om Peter even alle setjes te laten zien:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

SBS6 (@sbs6nl)’in paylaştığı bir gönderi

Jonge moeder (22) verliest pasgeboren baby op akelige wijze: kindje stikt in borstmelk en sterft

Man (32) opgepakt voor doodschieten horecabroers in McDonald’s Zwolle