in ,

Nicol Gillis in shock: ‘Peter dood?’

Peter Gillis werd woensdag met spoed met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Het waren angstige momenten, ook voor zijn vriendin Nicol. ,,Ik dacht, daar komt hij niet meer bovenop. Dat dachten we allemaal.”

Peter en zijn zoon Mark zaten samen met de cameraploeg van Massa Is Kassa te overleggen, toen Peter plotseling onwel werd.

Gelukkig had de familie snel door dat het niet goed ging. ,,Hij kwam niet meer uit zijn woorden en begreep ook niets meer van wat wij zeiden of vroegen”, vertelt Nicol aan Shownieuws. Ze twijfelden geen moment en besloten gelijk een ambulance te bellen.

Lees ook  Drie brandweermannen van zelfde kazerne vieren dat ze binnen 24 uur alledrie vader zijn geworden

‘Dan ga je van het ergste uit’
In de ambulance ging het steeds slechter met Peter. ,,We moesten nog een keer stoppen om een extra reanimatie-team aan boord te halen, want hij had nog maar een hartslag van 25”, aldus Nicol.

Volgens Mark dacht de ambulancebroeder aan een beroerte. ,,Dan ga je van het ergste uit en dan krijg je toch een brok in je keel”, vertelt hij.

Nicol dacht dat ze Peter kwijt was
Maar niet alleen Mark dacht dat zijn vader het niet ging redden, ook Nicol dacht dat ze haar partner ging verliezen.

Lees ook  Moeder ontdekt dat man affaire heeft met dochter

,,Uit de scans en uit de onderzoeken bleek er eigenlijk niets aan de hand, alleen een te hoge suiker.

Ik dacht echt, hier komt hij niet meer bovenop. Die moeten we wegbrengen. Dat dachten we allemaal”, zegt Nicol geschrokken.

Voor Peter was de gebeurtenis een wake up call. ,,Iets moet er veranderen in mijn levenspatroon”, besluit hij.

,,Ik doe natuurlijk te weinig bewegen, te veel eten, ongezond eten, onregelmatig. Daar moet ik echt aan gaan werken.” Gelukkig is Peter inmiddels weer thuis.

Baby (0) ook omgekomen na crash in Chaam: ‘Verschrikkelijk voor de familie’

Zien: Yvonne Coldeweijer verbluft Nederland met foto’s van figuur!