in ,

Net binnen: André Hazes gaat vreemd met vriendin van Sarah én Monique

De relatie tussen André Hazes en Sarah van Soelen is nog niet goed en wel over of de zanger heeft al een nieuwe scharrel.

André heeft het heel gezellig met een dame en in het nieuwe jaar gaan ze een weekendje naar Londen. Pikant detail: het gaat om een gezamenlijke vriendin van Sarah en Monique!

Volgens Sarah hebben zij en de zanger maar even een relatiepauze. Toch heeft André inmiddels een oogje laten vallen op een andere vrouw.

Yvonne Coldeweijer weet: “Het gaat al een tijdje rond in Vinkeveen dat André het de laatste tijd erg gezellig heeft met Anne Rose.”

Romantisch uitje
Anne Rose uit Amsterdam is een vriendin van de zoon van Rossana Kluivert. Onlangs ging ze samen met Rachel en André kerstinkopen doen.

Lees ook  Voor én na: Peter Gillis is onherkenbaar na enorme afvalrace!

Yvonne deelt een foto waarop ze te zien zijn bij de slager in Amstelveen. “Zit André straks samen met zijn nieuwe liefde aan het kerstdiner bij Rachel?”, vraagt ze zich hardop af.

Volgens Yvonne zijn ze al een poos aan het daten. “Een andere spion heeft Anne Rose laatst bij het huis van Rachel samen met André naar binnen zien gaan. Rachel was toen niet thuis, die was toen bij de Hazes De Musical persdag.”

Begin januari hebben ze een liefdestripje naar Londen gepland, dus de relatie zou serieus zijn. Zoals gewoonlijk zegt Yvonne de nodige bewijzen te hebben.

Lees ook  Slachtoffer confronteert kerk-bezoeker die hem had aan gerand toen hij 10 jaar oud was

Gezamenlijke vriendin
Bijzonder is dat Anne Rose een vriendin is van Sarah. De vraag is dan ook of er achter haar rug om al geflirt was.

Maar er is meer. Volgens bronnen zouden ook Anne Rose en Monique elkaar kennen. Als twee honden vechten om een been…

Wat dan met Monique?
Een vriendin van de twee liet aan Weekend verstaan dat het voorlopig niet goedkomt tussen de twee.

Ze onthult: “Hij en Monique werken aan hun band als gezamenlijke ouders van kleine Dré, maar tussen hem en Monique komt het niet meer goed. Van romantische gevoelens is geen sprake.”

Zien: Hugo de Jonge blijkt gigantisch groot geschapen te zijn!

Vlaamse zusjes Luna en Lenthe Stevens genieten in Dubai en dat levert heel wat leuke plaatjes op