in

Monique Westenberg: ‘Ben nog altijd zijn prinses, net zoals het allemaal begon’

Het is vandaag een feestelijke dag in huize Westenberg. Een hele belangrijke man in het leven van Monique (43) viert namelijk zijn verjaardag. En daarom zet de blondine haar vader in het zonnetje op Instagram.

Monique deelt een mooi gedicht met de tekst: ‘Vroeger, toen ik een klein meisje was, voordat het leven alle onschuld liet verdwijnen, tilde mijn papa mij in de lucht en dansten we samen, mijn kleine handjes in de zijne.’

Lees ook  Bridget Maasland: ‘Mogelijk ingebroken door André Hazes’

Levenslessen
Ze vervolgt: ‘Zoals een prinses uit het sprookjesboek, draaide hij mij in het rond. Daarna vielen we samen ‘dronken’ op de grond. Nu ben ik geen klein meisje meer, mijn levenslessen heb ik dapper doorstaan. Hij is er altijd op zijn manier, dat staat voorop en bovenaan.’

Prinses
Westenberg sluit af: ‘Ik ben dankbaar dat hij nog bij me is, 72 jaar jong. Nog altijd zijn prinses, net zoals het allemaal begon. Gefeliciteerd papa.’

Lees ook  ‘Mannen met buikje steeds aantrekkelijker’

Tekst gaat verder onder de post.

Felicitaties
Volgers feliciteren Monique volop met de verjaardag van haar vader. Iemand merkt nog op: ‘Gefeliciteerd met je vadertje🥳🥳🥂 zie in jou kleine Andre z’n gezicht….fijne dag 👋🏼.’

Onze Rachel Hazes gaat volledig uit de kleren voor campagnekalender

André Hazes komt niet meer terug bij Sarah van Soelen