in

Mogelijke doorbraak in onderzoek doodgeschoten moeder Rosleny (28), verdachte opgepakt

De politie heeft afgelopen woensdag een verdachte aangehouden in het onderzoek naar de moord op de 28-jarige Rosleny Magdalena.

Zij werd op 17 november 2016 in Amsterdam-Zuidoost neergeschoten nadat ze haar dochtertje naar school had gebracht en overleed vrijwel direct aan haar verwondingen.

De politie heeft de familie op de hoogte gesteld van de aanhouding en maakt verder niets bekend over de identiteit van de verdachte.

De aangehouden verdachte zit in volledige beperkingen, wat betekent dat er alleen contact mag zijn met de advocaat.

Lees ook  Politie rukt uit op A6 voor 'ontvoerd' meisje dat geen zin heeft in winkelen

Peter R. de Vries
In het programma Opsporing Verzocht heeft de politie meerdere keren gevraagd naar meer informatie en getuigenverklaringen.

In een uitzending begin 2017 bleek dat er mogelijk een fietser betrokken was bij de dood van de vrouw.

Op camerabeelden was te zien dat de vrouw op de bewuste ochtend mogelijk is opgewacht en achtervolgd door een fietser. Het is niet duidelijk of de aangehouden verdachte die fietser is.

Lees ook  Vermiste Bo (22) uit Winterswijk teruggevonden: ‘Ze is in goede gezondheid’

Verder liet de politie al weten dat het erop lijkt dat het slachtoffer een bewust doelwit was. Ze was niet bekend bij politie en justitie.

In de afgelopen jaren is er veel aandacht geweest voor de zaak in diverse media. Ook Peter R. de Vries zette zich in om de zaak op te lossen.

Het zal je maar overkomen: jongens gooien met urine naar voorbijgangers op straat

Jeroen Rietbergen gevlucht naar Amerika