in

Mogelijk gijzeling gaande, speciale politiediensten massaal ter plaatse

Er is mogelijk een gijzeling gaande (of een gijzeling geweest) in de Botenbuurt in Emmeloord. Er is nog veel onbekend, de omgeving is afgezet, er zijn gespecialiseerde teams van de politie aanwezig (onder andere een arrestatieteam).

De politie meldde eerst dat er een verdachte zou zijn aangehouden, maar meldt nu dat ze ‘een verdachte op het oog heeft’.

Lees ook  Rachel Hazes beticht van zware leugens: ‘Gierige André betaalt NIKS’

Volgens Omroep Flevoland lijkt de politie in onderhandeling te zijn met mensen in de woning, maar dat is nog niet door de politie bevestigd.

Rond 17.00 uur werd de politie opgeroepen voor een verdachte situatie in Emmeloord. Om de veiligheid voor de omgeving te garanderen werd er groot opgeschaald en werd de omgeving van de Botterstraat afgezet. Ook vloog er een politiehelikopter van de Landelijke Eenheid boven de wijk.

Lees ook  Kind (3) zwaargewond bij aanrijding in Waspik, twee keer door zelfde auto overreden

Veel onduidelijk
De politie kan nog niet zeggen of er daadwerkelijk een gijzeling aan de gang is, of dat deze inmiddels is afgerond, maar door getuigen wordt gemeld dat er sprake is van een gijzeling. Volgens een correspondent staat de politie nog buiten de woning en is nog niet in actie gekomen.

Man die kat in Griekenland in zee schopte kan 10 jaar gevangenisstraf krijgen

Vrouw (65) in rolstoel door toedoen straatrover