in

Triest nieuws voor Patty Brard – Rust zacht!

Een moeilijke dag voor Patty Brard: ze heeft afscheid moeten nemen van haar 91-jarige moeder. Dat maakt ze bekend op Instagram.

Bij het verdrietige nieuws plaatst ze een gedicht van Jan Boerstoel. ‘De dag waarop je moeder sterft dat jij wordt los gelaten. En al haar eigenschappen erft die jij zo in haar haatte’, luidt een deel van de tekst.

Het ging al langere tijd niet goed met Patty’s moeder. Ze kampte met Alzheimer en ging de laatste weken flink achteruit.

Brard plaatste geregeld kiekjes waarop te zien was dat ze bij haar moeder op bezoek was.

Lees ook  Agent mishandeld in centrum Tilburg: probeerde jonge straatrovers (14 en 15) aan te houden

Onlangs kreeg ze het nog aan de stok met een onbekende man toen ze voor haar 91-jarige moeder een muffin bij een tankstation in Den Haag haalde. De situatie maakte haar extra emotioneel.

De presentatrice deelt een emotioneel gedicht onder haar post. ‘De dag waarop je moeder sterft, de dag die al je dagen.

Van dan af aan wat grijzer verft al hou je niks te klagen. Je hebt je goede vrienden nog, die staan je ook dichtbij. En als je soms een minnaar zoekt dan staan ze in de rij.

Maar niemand zal meer weten hoe je met je pop kon spelen. En niemand zal nog ooit je vroegste vroeger met je delen.

Lees ook  E-coli bacterie zit al dag in water in delen van Zuidoost-Brabant: ‘Niet uit te sluiten dat er koffie mee is gezet’

De dag waarna je nooit meer kwetsbaar wezen kunt en klein. De dag waarna je nooit meer kind zult zijn’, luiden enkele passages.

Brard kan rekenen op veel steunbetuigingen. ‘Gecondoleerd lieve Patty, heel veel sterkte de komende tijd’, schrijft Samantha Steenwijk.

En Danny de Munk: ‘Gecondoleerd en heel veel sterkte.’ Ook Claudia de Breij, Bas Smit, Richard Groenendijk, Tooske Ragas en Bobbi Eden laten van zich horen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard)

Prikken wat de pot schaft, anders sta je achteraan de rij: efficiënt of oneerlijk?

Vrouw (19) lastiggevallen door jonge mannen in bus die s*ksgeluiden maken: ‘Niemand die hielp’