in

Moeder Gerard Joling overleden: ‘Lastig om mama te moeten laten gaan’

Verdrietig nieuws voor Gerard Joling: zijn moeder Janny is vanochtend op 92-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een dubbele longontsteking. Dat maakt de zanger bekend op sociale media. ‘Vannacht ben ik bij mama in het ziekenhuis blijven slapen en heb ik haar hand tot het laatste moment kunnen vasthouden.’

Gerard Joling deelde geregeld kiekjes met zijn moeder op sociale media. De twee hadden een hechte band, dat was ook te zien in de vlogs van Joling waarin Janny vaak voorbij kwam. Sinds 2018 was Janny zelf ook actief op Instagram, waar ze bijna 34.000 volgers had.

Lees ook  Zien: Het fatale appgesprek van Charly Luske met 20-jarig meisje!

Janny is niet overleden aan het coronavirus, benadrukt Joling. ‘Mijn moeder kreeg drie dagen geleden een dubbele longontsteking (het was geen corona). Zij heeft de afgelopen dagen in het ziekenhuis gelegen, waar zij ontzettend goed is verzorgd’, legt de zanger uit.

Joling is vannacht in het ziekenhuis gebleven, waar hij ‘tot het laatste moment’ haar hand heeft kunnen vasthouden. ‘Ondanks haar mooie leeftijd is het ontzettend lastig om mama te moeten laten gaan. Mijn broer, zus en ik zijn ontzettend dankbaar dat we haar in goede gezondheid zo lang bij ons hebben kunnen houden.’

Lees ook  Man gebruikt GHB en stopt 15 eieren in zijn an*s

De zanger vraagt zijn volgers om zijn familie in de gelegenheid te stellen het ‘grote verlies in alle rust te kunnen verwerken’. Steunbetuigingen stromen ondertussen binnen. ‘Heel veel sterkte’, luiden de reacties.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Gerard Joling (@gerard_joling)’in paylaştığı bir gönderi

Omikron zorgt, ondanks lockdown, voor 35 procent meer positieve coronatesten

Moeder rijdt naar Italië om dochtertje te laten vaccineren: ‘Kostbaarste wat ik heb beschermen’