in ,

“Mijn zoon kon dood geweest zijn” – jongen (11) springt uit bus om pestkoppen te vermijden

Een emotionele vader heeft getuigd over hoe zijn 11-jarige zoon uit een schoolbus sprong in een voorbijrijdende vrachtwagen om te vluchten voor pestkoppen.

The New York Post meldt dat Dion Murphy, de vader van de jongen, uit het raam van een schoolbus heeft gesprongen in een wanhopige poging om weg te vluchten van pestkoppen die hem in elkaar wilden slaan. Hij vertelde zijn relaas aan Fox 5 Atlanta.

“Een van de jongens viel hem aan in zijn gezicht, duwde hem tegen het raam en toen hij viel nam een andere kerel zijn schoen. In een wanhopige poging om een bolwassing te vermijden, sprong hij uit het raam.”


Toen de jongen uit het raam sprong, sprong hij recht in de laadruimte van een voorbijrijdende truck op de snelweg. De schoolbus hield daarna halt.

Lees ook  Maxime Meiland is gecanceld maar heeft wel gewoon een donderslekker lichaam!

Dions zoon heeft er een gebroken elleboog en een kneuzing aan overgehouden. Dit was tevens niet de eerste keer dat hij slachtoffer werd van pestkoppen.

“Hij wilde de situatie ontsnappen. Op dat moment stond hij met zijn rug tegen de muur,” vertelde de vader.


Dion vertelde daarna dat hij een filmpje had gezien waarin zijn zoon kloppen kreeg van de pestkoppen tijdens een gesprek met de directeur de week daarvoor.

Lees ook  VIDEO: Vrouw blijft lachgas gebruiken tijdens levensgevaarlijke achtervolging

“Er zijn nog meer filmpjes en daarom ben ik zo kwaad op de school omdat ze het pesten volkomen negeerden, en er niets aan deden,” zei hij.

“Ze vonden het een spelletje, maar mijn zoon kon dood geweest zijn.” Intussen gaat de jongen ook niet langer naar dezelfde school.

Wat een verschrikkelijke gebeurtenis. We kunnen ons voorstellen dat de vader erg kwaad moet geweest zijn. Deel aub dit artikel en laat een bericht na om je mening te uiten.

3-jarige achtergelaten in hete wagen en sterft – getuigen waarschuwden: “Ze zat daar heel erg lang”

Vijftiger baadt in fontein met 50.000 euro aan bankbiljetten